![]() |
Poradnik NISZA CPA/PPA WHITE HAT krok po kroku - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik NISZA CPA/PPA WHITE HAT krok po kroku (/Temat-NISZA-CPA-PPA-WHITE-HAT-krok-po-kroku-146965)Strony: 1 2 |
NISZA CPA/PPA WHITE HAT krok po kroku - kniew - 03-05-2017 22:54 Mam dla Was szybki mini-poradnik. Podzielę się z Wami niszą do promocji na youtube. Kluczem tej niszy jest tutaj wrzucenie filmów tak aby YT ich nie usunął za prawa autorskie. Osobiście po dwóch zbanowanych kontach zabrakło mi cierpliwości i sposób porzucam ![]() Na pewno potrzebne będą stażowe konta - i podejrzewam, że dobrze by było każdy film zedytować (np. uciąć kilka sekund) - ale na jutubie wcześniej nie działałem, może wypowie się ktoś kto to bardziej ogarnia ![]() Naszą niszą jest TABULATURA do gry na gitarze fingerstyle. 1.Wpisujemy w wyszukiwarkę "fingerstyle guitar cover" 2.Sortujemy wg daty 3.Pobieramy wszystkie filmy po kolei 4.Upladujemy na swoje konto. 5.W tytule każdego filmu dodajemy "[FREE TABS]" I TUTAJ SĄ DWIE DROGI: Nisza może być WHITE HAT: Do każdego utworu wyszukujemy prawdziwej tabulatury w google i wrzucamy na jakiś serwer. Lub BLACK HAT: robimy fake plik ![]() 6.Blokujemy dostęp do pliku przez np. CPAgrip 7.Tworzymy opis z naszym linkiem, tagi (free tabs, tabulature, tabs, fingerstyle itd) 8.Czynności powtarzamy aż na naszych kontach będzie łącznie kilkaset filmów ![]() Dodam jeszcze od siebie, że dużo szybciej iść drogą black hat. Nie wiem czy jest sens bawić się z wyszukiwaniem prawdziwej tabulatury do każdego filmu - ryzyko bana jest duże więc lepiej iść na ilość. No chyba, że nagrasz własne filmy ![]() NO DOBRA, ALE JAKA KONWERSJA? Wrzuciłem 60 filmów 1600+ wyświetleń na YT 3 leady - 3,78 $ Konwersja (ilość lead po wejściu w link) około 10% Filmów w żaden sposób nie promowałem/podbijałem. Wrzuciłem i o nich zapomniałem. Pewnie dalej by lead co jakiś czas wpadał gdybym nie wrzucał kolejnych 40 filmów na raz - wtedy wyłapałem bana. Po wrzuceniu powiedzmy 500 filmów, jak się utrzymają, może być z tego niezły, całkowicie pasywny zarobek. RE: NISZA CPA/PPA WHITE HAT krok po kroku - djram - 04-05-2017 10:21 Sam kiedys podawałem tą "Nisze" Zarobić można fajnie. Do dzisiaj gdzieś mam bloga z Sungha Jung guitar tab ![]() RE: NISZA CPA/PPA WHITE HAT krok po kroku - kniew - 04-05-2017 16:20 za tą niszę zapłaciłem kiedyś na makecash 40$... i to była ostatnia nisza jaką kupiłem ![]() coś co na zagranicznych forach jest ogólnodostępne za darmo polscy janusze biznesu wciskają w płatnych poradnikach ![]() No blog + seo też jest dobrą opcją. Nieograniczona ilość łatwych fraz do wybicia ![]() RE: NISZA CPA/PPA WHITE HAT krok po kroku - Azir - 05-05-2017 21:03 Jeżeli mam kanał z tym założony na jednym koncie oraz podpięte do jednego konta adsense to w przypadku bana będzie zalbokowany tylko ten kanał czy całe konto? RE: NISZA CPA/PPA WHITE HAT krok po kroku - BartekCzarodziej - 07-05-2017 18:51 Zarabianie na niszach Black Hat jest legalne? RE: NISZA CPA/PPA WHITE HAT krok po kroku - thedrago15 - 07-05-2017 19:38 (07-05-2017 18:51)BartekCzarodziej napisał(a): Zarabianie na niszach Black Hat jest legalne?Dlaczego ma być nielegalne? RE: NISZA CPA/PPA WHITE HAT krok po kroku - radek0389 - 07-05-2017 19:41 Tak odnośnie tematu, to interesowałem się swego czasu grą na gitarze, nawet kupiłem elektryka ![]() ![]() RE: NISZA CPA/PPA WHITE HAT krok po kroku - BartekCzarodziej - 08-05-2017 16:04 (07-05-2017 19:38)thedrago15 napisał(a):(07-05-2017 18:51)BartekCzarodziej napisał(a): Zarabianie na niszach Black Hat jest legalne?Dlaczego ma być nielegalne? Każemy ludziom za coś płacić, w tym wypadku za tabulaturę, a ten ktoś tego nie otrzymuje. Czy to troche bardziej skomplikowane? ![]() RE: NISZA CPA/PPA WHITE HAT krok po kroku - kniew - 09-05-2017 15:25 przecież nic nie stoi na przeszkodzie aby tą tabulaturę udostępnić RE: NISZA CPA/PPA WHITE HAT krok po kroku - BartekCzarodziej - 09-05-2017 17:57 (09-05-2017 15:25)kniew napisał(a): przecież nic nie stoi na przeszkodzie aby tą tabulaturę udostępnić Ale pytam stricte o niszę blackhat, czyli właśnie nie udostępnianie ludziom niczego. ![]() Czy nie ma się czego bać i można spać spokojnie? |