![]() |
Kompleksowy Poradnik Zarabiania Na Polecaniu Gier Komputerowych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Kompleksowy Poradnik Zarabiania Na Polecaniu Gier Komputerowych (/Temat-Kompleksowy-Poradnik-Zarabiania-Na-Polecaniu-Gier-Komputerowych-146964) |
Kompleksowy Poradnik Zarabiania Na Polecaniu Gier Komputerowych - Wilk e-biznesu - 03-05-2017 22:52 Witam wszystkich serdecznie! Mam dzisiaj przyjemność pokazać Wam to nad czym pracowałem wieczorami przez kilka ostatnich tygodni. Moim celem było stworzenie poradnika dla początkujących, który gładko wprowadzi ich w temat e-biznesu, a konkretnie zarabiania na programach partnerskich. Słowo "kompleksowy" jest tutaj kluczowe ponieważ w poradniku zawarłem kwestie takie jak wprowadzenie do zarabiania, podstawy organizacji pracy, opis i rejestrację w programach partnerskich oraz rzecz najważniejszą czyli samo promowanie. Całość zawiera 16 stron tekstu i jest zbyt długa aby ją tutaj opublikować. Tak więc wszystkich zainteresowanych zapraszam do poniższego linku, który zawiera poradnik w formacie .pdf dostępny online. KOMPLEKSOWY PORADNIK ZARABIANIA NA POLECANIU GIER KOMPUTEROWYCH Informacja: 1. Poradnik zawiera moje reflinki. Czysty link - tutaj 2. W normalnym wypadku poradnik dostępny jest tylko dla czytelników mojego bloga Wilk e-biznesu. Zdecydowałem się jednak udostępnić treść tego poradnika za darmo specjalnie dla użytkowników forum zarabiam.com Życzę przyjemnej lektury i wysokich zarobków! Pozdrawiam serdecznie. Wilk e-biznesu RE: Kompleksowy Poradnik Zarabiania Na Polecaniu Gier Komputerowych - Mariuszeek - 03-05-2017 23:05 Jutro przeczytam, dzięki za wstawkę ![]() RE: Kompleksowy Poradnik Zarabiania Na Polecaniu Gier Komputerowych - paweleke - 03-05-2017 23:43 (03-05-2017 22:52)Wilk e-biznesu napisał(a): Witam wszystkich serdecznie!Przeczytane, fajny poradnik, aczkolwiek chyba nie skorzystam, nie mam glowy do tworzenia fanpagy itp. Natomiast innym moze sie przydac Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka RE: Kompleksowy Poradnik Zarabiania Na Polecaniu Gier Komputerowych - Wilk e-biznesu - 04-05-2017 07:48 Cytat:Przeczytane, fajny poradnik, aczkolwiek chyba nie skorzystam, nie mam glowy do tworzenia fanpagy itp. Natomiast innym moze sie przydac Dzięki za opinię. Miło mi, że Ci się podobało ![]() RE: Kompleksowy Poradnik Zarabiania Na Polecaniu Gier Komputerowych - MrocznyKILL - 04-05-2017 09:23 Dla początkujących super sprawa ładnie przejrzyście plus leci. RE: Kompleksowy Poradnik Zarabiania Na Polecaniu Gier Komputerowych - Wilk e-biznesu - 04-05-2017 09:57 (04-05-2017 09:23)MrocznyKILL napisał(a): Dla początkujących super sprawa ładnie przejrzyście plus leci. Dziękuje bardzo ![]() RE: Kompleksowy Poradnik Zarabiania Na Polecaniu Gier Komputerowych - soszka2000 - 04-05-2017 13:51 Chyba niedługo się skończy zarabianie na G2A ![]() http://www.gamezilla.pl/newsy/2017/18/nowe-zasady-na-steam-uderzaja-w-platformy-takie-jak-g2a-czy-kinguin RE: Kompleksowy Poradnik Zarabiania Na Polecaniu Gier Komputerowych - Wilk e-biznesu - 04-05-2017 14:04 (04-05-2017 13:51)soszka2000 napisał(a): Chyba niedługo się skończy zarabianie na G2A Myślę, że to zbyt pochopna opinia ![]() Rzeczywiście zmiany na Steam są dosyć drastyczne, ale wątpię, że firma taka jak G2A nie znajdzie sposobu na obejście tych regulacji. Wiem co mówię bo siedziba firmy mieści się w Rzeszowie i widzę ją codziennie. To nie jest tylko jakaś tam stronka internetowa. To na prawdę konkretna firma z dużą siedzibą i masą pracowników. Jeżeli to co mówisz się sprawdzi to oni wszyscy musieliby wylecieć na bruk. Tak czy siak wszystko jest możliwe. Pozdrawiam RE: Kompleksowy Poradnik Zarabiania Na Polecaniu Gier Komputerowych - Lemonade - 04-05-2017 15:36 Ciekawy temat - narazie tylko "przeleciałam" wzrokiem treści, ale zarówno blog, jak i poradnik wyglądają interesujące. Chyba znalazłam lekturę na jutrzejszą, poranną kawę ![]() ![]() RE: Kompleksowy Poradnik Zarabiania Na Polecaniu Gier Komputerowych - Criss323 - 04-05-2017 16:48 A propo G2A warto obejrzeć https://www.youtube.com/watch?v=RVodi05b4qg Siedziba robi wrażenie |