Textbookers - dane osobowe - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Textbookers - dane osobowe (/Temat-Textbookers-dane-osobowe-146954) |
Textbookers - dane osobowe - Tonn - 03-05-2017 18:52 Cześć! W copywritingu jestem nowy, dlatego swoją przygodę chciałbym zacząć z czymś łatwym, mój wybór padł na stronę Textbookers. Dzisiaj dostałem wiadomość o akceptacji mojego zgłoszenia. Od razu chciałem zacząć, jednak na drodze stoi mi formularz z danymi osobowymi. Czy na podstawie moich danych będą jakieś działania przeprowadzane? Chodzi mi dokładnie o pesel, gmina, powiat i urząd skarbowy. Jak to wszystko wygląda z osobą niepełnoletnią? RE: Textbookers - dane osobowe - Bartezx1997 - 03-05-2017 19:10 Dane są potrzebne do rozliczania podatku (Textbookers odprowadza podatek od każdej zleconej wypłaty), po zakończeniu roku kalendarzowego przychodzi ci PIT za poprzedni rok. Z tego co mi się wydaje nie musisz być pełnoletni, ale lepiej dopytaj. RE: Textbookers - dane osobowe - SKOR514 - 03-05-2017 19:21 Musisz być pełnoletni. Textbookers tak, czy tak to lipa na teraz moim zdaniem- mało zleceń. RE: Textbookers - dane osobowe - rachman - 03-05-2017 21:08 Regulamin Ty czytał? Widać że nie. Tam na pewno jest zaznaczone czy współpracują z nielatami Dane są potrzebne w takich programach do rozliczania się z fiskusem jak wyżej kolega napisał. Zawsze czytaj regulaminy bo zarobisz kasę a potem okaże się że Ci legalnie jej nie wypłacą bo nie spełniasz warunków... Regulamin to coś jak umowa o pracę i tak to traktuj. |