![]() |
Strony/sklepy, gry i aplikacje - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Strony/sklepy, gry i aplikacje (/Temat-Strony-sklepy-gry-i-aplikacje-146951) Strony: 1 2 |
Strony/sklepy, gry i aplikacje - xJohnyk - 03-05-2017 16:04 Cześć wszystkim!
Nazywam się Wojtek, mam 25 lat i tworze swój dziennik, żeby zmotywować się do większej pracy ![]() Dodatkowo może komuś przydadzą się jakieś informacje, które będę tutaj udostępniał ![]() Na czym będę zarabiał? Przede wszystkim na tym czym zajmuje się też zawodowo czyli na tworzeniu stron/sklepów i aplikacji webowych. Wszystkie zlecenia będę pozyskiwał poprzez internet. Dodatkowo tworzę grę i chcę zbadać rynek monetyzacji takowej gry, jeżeli ktoś jest zainteresowany tym tematem to polecam tą stronę KLIK. Żeby temat był też trochę związany z tym co się dzieje w zarabianiu przez internet to bawię się w clixsense ![]() Cel finansowy to uzyskanie 10000 zł do końca roku. Aktualnie: Clixsense: 4$ Strony/sklepy/aplikacje: 0$ ŁĄCZNIE: 4$ RE: Strony/sklepy, gry i aplikacje - WhiteNigga - 03-05-2017 17:04 Jaką gre robisz? Masz jakąś stronę, fp? RE: Strony/sklepy, gry i aplikacje - xJohnyk - 03-05-2017 17:17 (03-05-2017 17:04)WhiteNigga napisał(a): Jaką gre robisz? Masz jakąś stronę, fp? Jezeli chodzi o strone to mam zrobiona, musze jeszcze tylko wykupic hosting i domene. Gra bedzie prosty arcade, ale myslalem tez o jakies grze logicznej ![]() RE: Strony/sklepy, gry i aplikacje - MrocznyKILL - 03-05-2017 21:17 Powodzenia i wysokich zarobków życzę. RE: Strony/sklepy, gry i aplikacje - Mariuszeek - 03-05-2017 21:34 W jakim języku robisz gierkę? ![]() ![]() RE: Strony/sklepy, gry i aplikacje - xJohnyk - 03-05-2017 22:21 Mroczny Dziekuje i licze ze tak bedzie ! ![]() Mariuszeek HTML5 i JavaScript czyli Phaser bo to jedno z lepiej rozbudowanych narzedzi, od razu buduje pod urzadzenia mobilne bez wiekszego wysilku ![]() RE: Strony/sklepy, gry i aplikacje - oczkowglowie88 - 06-05-2017 20:49 W jakim języku najlepiej jest pisać takie gierki? RE: Strony/sklepy, gry i aplikacje - Wegen - 06-05-2017 21:15 (06-05-2017 20:49)oczkowglowie88 napisał(a): W jakim języku najlepiej jest pisać takie gierki? To zależy od platformy. Mam pytanie, jak chcesz zmonetyzować taką grę? Admob wchodzi w grę? Jesteś po technikum informatycznym? Powodzenia będę bacznie obserwował ![]() RE: Strony/sklepy, gry i aplikacje - xJohnyk - 06-05-2017 22:08 (06-05-2017 21:15)Wegen napisał(a):(06-05-2017 20:49)oczkowglowie88 napisał(a): W jakim języku najlepiej jest pisać takie gierki? Dokladnie kwestia platformy, ja robie w phaserze poniewaz chce zeby mozna bylo grac na przegladrkach na komputerze i na telefonach. Gre mozesz napisac w C++, Javie, czysty JavaScript i wielu innych jezykach ![]() Co do monetyzacji to celuje w dwie platformy podrzuce jepotem ![]() Nie jestem po technikum informatycznym, ale aktualnie studiuje na polibudzie Wroclawskiej. RE: Strony/sklepy, gry i aplikacje - xJohnyk - 08-05-2017 09:40 Cześć!
Cóż jako, że prace nad grą trwają i zajmą jeszcze sporo czasu. Muszę rozwinąć dodatkowy projekt, który będzie generował mi klientów i kasę. Mam kilka opcji: - szablony allegro, - landing page ( to na pewno będzie), Całość oparta oczywiście o własną stronę, na której będzie można kupić gotowe landing page, bądź zamówić spersonalizowany ![]() Pytanie do Was, trzeba jednak mieć już gotowe portfolio z landingami by ruszać z własną stroną, może ktoś aktualnie potrzebuje za drobną kwotę max 20 zł. Oczywiście opcja full responsywna, ważne żebyś miał już pomysł co i jak chcesz. Zapraszam! ![]() |