System bukmacherski 100%! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: System bukmacherski 100%! (/Temat-System-bukmacherski-100-146937) |
System bukmacherski 100%! - Kamil198711 - 02-05-2017 23:44 Otoz od jakiegos czasu gram w swoj autorski system ,obecnie na unibecie, jesli ktos mi powoe ze nie ma 100% systemow niech nawet nie pisze System takowy jest ale trzeba miec troche wkladu wlasnego by zaczac grac! Moje obecne zarobki to od 50 do 250euro dziennie. Gram po pracy po 2/3h dziennie,niestety nie mam czasu na wiecej,rodzina Traktuje to jako dodadkowy zarobek, tak,da sie na tym zbic niezle kokosy ale potrzeby jest do tego czas i cierpliwosc! Soedzenie przed komputerem nawet 3/4dnia , jesli ktos jest bezrobotny badz bukmacherka to jego metoda na zycie,zapraszan na priv. Dla niedowiarkow,pelne screeny,wyciagi z konta unibetu z danymi o zarobkach i wkladach wlasnych. Gram od 6tygodni, do tej pory okolo 4.5tys euro Moj system dziala tylko i wylacznie na unibecie, zarobki w euro. Wyplaty w kazdej chwili, przelew trwa wg regulaminu unib. 1/3dni. Czemu tutaj sie oglaszam?otoz pieniedzy nigdy za wiele pomoge,wejde w spolke,odpsrzedam, kazdy dodatkowy zarobek sie liczy Mowiac spolke, mam na mysli granie w 2osoby, raz Ja, raz 2ga osoba a wygrana oczywiscie zawsze za pol. Moj sposob jest 100% pewny ,ale wymaga czasu z oczami wlepionymi w monitor, 100% legalny Zapraszam na priv. RE: System bukmacherski 100%! - freestyper - 03-05-2017 07:36 wow no normalnie jestem w szoku Bana mu dać System bukmacherski 100%! - Hybrid1990 - 03-05-2017 08:54 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |