Niebezpieczny gość - SEO, SMO, e-commerce, media buying, PPA, PPI, CPA, ads itp - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Niebezpieczny gość - SEO, SMO, e-commerce, media buying, PPA, PPI, CPA, ads itp (/Temat-Niebezpieczny-gosc-SEO-SMO-e-commerce-media-buying-PPA-PPI-CPA-ads-itp-146896) Strony: 1 2 |
Niebezpieczny gość - SEO, SMO, e-commerce, media buying, PPA, PPI, CPA, ads itp - lethal - 01-05-2017 23:22 Witam, jestem lethal. Jedni mnie znają inni nie. Choć konto mam krótko to zc znam od podszewki Jak widzisz ten topic znajduje się w dziale Dzienniki Pracy - więc już wiesz co tutaj będzie. Na czym zarabiam? Prawie wszystko, seo, smo, ppa, ppi, cpa, e-commerce, media buying, adult content, płatne adsy, suby/premium, wlasne pomysly etcetera etcetera Od razu wszystkiego nie będe pisal w tym dzienniku, na początek skupie się na nowym projekcie - nisza pod PL (suby/premium). Niszka ala hack, cheats, free gems itp Założenia
Co dziś zrobiłem?
Co jutro mam zamiar zrobić?
Co robie teraz? Kończę pić piwko i uciekam oglądać TV (zaraz Max Payne się zaczyna) Miłej nocy RE: Niebezpieczny gość - SEO, SMO, e-commerce, media buying, PPA, PPI, CPA, ads itp - MrocznyKILL - 01-05-2017 23:26 ...ZC znasz od podszewki miałeś już tu konto czy długo bałeś się tu rejestrować (oczywiście suchy żarcik ) Powodzenia i wysokich zarobków życzę! RE: Niebezpieczny gość - SEO, SMO, e-commerce, media buying, PPA, PPI, CPA, ads itp - radmatuszewski - 01-05-2017 23:26 Powodzenia, będę zaglądał. Sam też od jutra będę tworzył stronę pod suby/premium. RE: Niebezpieczny gość - SEO, SMO, e-commerce, media buying, PPA, PPI, CPA, ads itp - NeedDolar - 02-05-2017 00:40 Przeczuwam, że masz sporo wiedzy którą chcesz się podzielić będę śledził dziennik oraz powodzenia RE: Niebezpieczny gość - SEO, SMO, e-commerce, media buying, PPA, PPI, CPA, ads itp - Klin - 02-05-2017 09:32 Powodzenia RE: Niebezpieczny gość - SEO, SMO, e-commerce, media buying, PPA, PPI, CPA, ads itp - Mariuszeek - 02-05-2017 09:36 Powodzenia w czym osiągasz najlepsze rezultaty? RE: Niebezpieczny gość - SEO, SMO, e-commerce, media buying, PPA, PPI, CPA, ads itp - Zloty - 02-05-2017 10:01 Powodzenia Będę również zaglądać. RE: Niebezpieczny gość - SEO, SMO, e-commerce, media buying, PPA, PPI, CPA, ads itp - Pablo1878 - 02-05-2017 10:40 Powodzonka! Będę obserwował. RE: Niebezpieczny gość - SEO, SMO, e-commerce, media buying, PPA, PPI, CPA, ads itp - Noozer - 02-05-2017 10:47 Powodzenia, będę śledził RE: Niebezpieczny gość - SEO, SMO, e-commerce, media buying, PPA, PPI, CPA, ads itp - shashtol - 02-05-2017 11:28 Powodzenia będę śledził |