Dorabiamy z bukmacherem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dorabiamy z bukmacherem (/Temat-Dorabiamy-z-bukmacherem-146764) |
Dorabiamy z bukmacherem - ChickenLeg - 27-04-2017 12:38 Dorabiamy z bukmacherem - moje zapiski Od dłuższego czasu bawię się w bukmacherkę. Gram konsekwentnie płaską stawką. Postanowiłem że założę tutaj mój mały dziennik postępów. Przede wszystkim gram kupony z kursami powyżej 2,0 , granie niższych to wg mnie tylko strata. Skuteczność mam ok 60% i dzięki wysokim kursom wychodzę na plus Najważniejsza jest konsekwencja w tym co się robi !!!! Zacząłem plan 3 tygodnie temu i w ten piątek kończę pierwszą turę.Kolejne 4 tygodnie będę relacjonować tutaj. A póki co moje wyniki tygodniowe: 1 tydzień 721 zł 2 tydzień 172 zł 3 tydzień 1085 zł 4 tydzień w trakcie Codziennie rano będę podawał wynik z poprzedniego dnia. Zaznaczam że osiągam skuteczność ok 60% więc szału nie ma , nadrabiam to wysokimi kursami. Zapraszam do obserwacji. RE: Dorabiamy z bukmacherem - Mvt - 27-04-2017 12:57 możesz wrzucić jakieś ciekawe poprzednie kupony? oraz u jakiego buka grasz? ja wybrałem fortune RE: Dorabiamy z bukmacherem - ChickenLeg - 27-04-2017 13:47 Choćby wczorajsze cztery : Ako #1 Kurs: 2,10 Dep.La Coruna - Real Madryt 2 Brugge - Oostende 1 Ako #2 Kurs: 2,45 Crystal Palace - Tottenham 2 Valencia - Real Sociedad X2 Ako #3 kurs: 2,41 BATE - Brest 1 Cukaricki - FK Crvena Zvezda BTTS Ako#4 kurs: 3,68 Eupen - Genk powyżej 1,5 gola PSG - Monaco BTTS ------ Sundvall - Elfsborg powyżej 1,5 gola Bayern - Dortmund Bayern powyżej 1,5 gola Dorabiamy z bukmacherem - Hybrid1990 - 10-12-2019 23:12 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |