![]() |
Regulamin Licytacji ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Regulamin Licytacji ! (/Temat-Regulamin-Licytacji-14671) |
Regulamin Licytacji ! - Admin - 04-10-2010 16:09 Siemka wszystim, tym razem chciałbym Wam przedstawić nowy pomysł, mam nadzieje że się sprawdzi, projekt ten jest dalej "szlifowany". Jednak do rzeczy, stworzyliśmy nowy dział "Licytacje/Aukcje", będzie można tu powalczyć o jakąś mininagrode np. premium na thisboxie, może z czasem wrzucimy coś cenniejszego. Walutą jest standardowo LFE$. Osoba która złoży najwyższą oferte wygrywa ! Przypomne, że LFE$ można zdobyć w konkursach na forum czy słowach klucz na shoutboxie, są dodawane również za aktywność na forum. REGULAMIN ! 1. Licytować może każdy, kto posiada taką liczbe LFE$ jaką chce zaoferować. 2. Wszystkie produkty są bez ceny minimalnej - aukcje rozpoczynają się zawsze od 1 LFE$. 3. Cena o jaką można podbić produkt jest zawsze podana w temacie z licytacją (przeważnie można przebić oferte od 1 do 3 LFE$). 4. Proszę nigdy nie edytować swoich postów w temacie z aukcją - takie oferty prawdopodobnie wogóle nie będą brane pod uwage. 5. W temacie z aukcją jest podany czas jej trwania - dokładnie godzina o ktorej dana aukcja się kończy, do tej godziny należy zawsze dodać 5 min (HOT aukcja) 6. Jeśli ktoś złoży oferte DO 5 MIN po panowanym czasie jej zakończenia to aukcja zostanie przedłużona o kolejne 5 min ! 7. Jeśli przypadkiem w czasie trwania aukcji w tej samej chwili 2 osoby złożą taką samą oferte to liczy się oferta pierwszej osoby, osoba która druga złożyła oferte NIE POWINNA EDYTOWAĆ POSTA BO I TAK NIE BĘDZIE ON BRANY POD UWAGE, osoba taka powinna napisać kolejnego posta z jej ofertą - nie będzie to uznawane jako doubel. Przykład: Aukcja zaczyna się o godzinie 14:00 kończy o godzinie 18:00. W aukcji bierze udział Jaś, Tomek. O godzinie 17:57 Jaś złożył oferte 10 LFE$. Wybiła godzina 18:00 tak więc nastał czas "HOT AUKCJA" który trwa 5 min - jeśli w tym czasie nikt nie złoży lepszej oferty Jaś wygra ! Jednak o godzinie 18:04 w temacie napisał Tomek i złożył oferte 11LFE$, dlatego do czasu w którym napisał posta zostaje dodane kolejne 5 min (więc aukcja kończy się o 18:09). Jeśli do godziny 18:09 nikt nie da wyższej oferty to Tomek wygra, jeśli ktoś go przebije to w chwili dodania przez kogoś nowej oferty do czasu zostaje dodane kolejne 5 min! Pod uwage jest brany czas napisania posta ! Powtórze jeszcze raz- proszę pamiętać, by nie edytować postów zawartych w dziale licytacje/auckje ! Pozdrawiam! W temacie można dodawać ewetnualne komentarze, czy pytania dotyczące licytacji ![]() RE: Regulamin Licytacji ! - Dominator - 04-10-2010 16:16 Ciekawy pomysł. RE: Regulamin Licytacji ! - DDK - 04-10-2010 16:18 Git ! Podoba mi sie ;D RE: Regulamin Licytacji ! - Tech - 04-10-2010 16:20 Bardzo dobry pomysł, jak dla mnie wszystko dot. aukcji jest jasne ![]() RE: Regulamin Licytacji ! - Admin - 04-10-2010 16:23 (04-10-2010 16:20)Tech napisał(a): Bardzo dobry pomysł, jak dla mnie wszystko dot. aukcji jest jasne mysle że do 3 dni najlepiej i dla mnie (nie chce być dłużnikiem) i dla zwycięzcy ![]() RE: Regulamin Licytacji ! - kreatywny - 04-10-2010 16:49 Ogromnie mi się to podoba!!! Jestem niesamowicie zachwycony, super pomysł wręcz niemożliwie się ciesze ![]() ![]() ![]() ![]() Banan wie co dobre XD No to kończąc ekscytacje pytania; 1. Czy jest możliwość żeby choć jeden kubek trafił na licytacje? ;> 2 Kiedy pierwsze licytacje się zaczną? Orientacyjnie pytam. RE: Regulamin Licytacji ! - Admin - 04-10-2010 16:58 (04-10-2010 16:49)kreatywny napisał(a): Ogromnie mi się to podoba!!! Jestem niesamowicie zachwycony, super pomysł wręcz niemożliwie się ciesze 1. Na razie testujemy projekt, ale tak jest szansa ze i kubki sie pojawia. 2. 1 licytacja juz sie rozpoczela. RE: Regulamin Licytacji ! - Miu - 04-10-2010 17:02 fajna sprawa,zobaczymy jak to będzie. ja osobiscie nie bawie się w tag itp.ale mam nadzieję,że inne nagrody też się pojawią... RE: Regulamin Licytacji ! - Zythus - 04-10-2010 17:05 Spoko rzecz RE: Regulamin Licytacji ! - Kilol - 04-10-2010 17:34 Niczego sobie pomysł. ![]() |