Inwestycja w siebie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Inwestycja w siebie (/Temat-Inwestycja-w-siebie-146662) |
Inwestycja w siebie - freestyper - 24-04-2017 09:53 Witam Drodzy koledzy i koleżanki. Mam do Was pytanie, ponieważ chciałbym troszkę zainwestować w swój rozwój lecz potrzebuje rady co w tym momencie jest na topie, w jaką branże próbować wejść. Jakich programów się uczyć ? Jakie kursy wybrać ? Z góry dziekuje za pomoc i zachęcam do dyskusji . RE: Inwestycja w siebie - Mariuszeek - 24-04-2017 13:21 Kursy? Lepiej poczytaj sobie książki Kursy kosztują czasami po kilka tysięcy. Wejdź w to co Cię interesuje. Opcje binarne, a może programy partnerskie? Pozdrawiam! RE: Inwestycja w siebie - adrian018 - 24-04-2017 13:58 Dokładnie, najlepiej zainwestować w książki niż w kursy.. Ewentualnie w internecie znajdziesz wiele informacji na dany temat. Ja od siebie polecam zainteresować się giełdą kryptowalut RE: Inwestycja w siebie - MrocznyKILL - 24-04-2017 14:04 Według mnie jeśli chcesz osiągnąć sukces w zarabianiu przez internet nie potrzebujesz książek ani kursów. Wszystko czego potrzebujesz znajdziesz na tym forum. Jedynie co musisz zrobić: RE: Inwestycja w siebie - Zawadson - 24-04-2017 18:17 Jarać blanty? RE: Inwestycja w siebie - Bobi2k17 - 24-04-2017 20:15 Z kursów to nic się nie nauczysz, wybacz może tyle "jak wywalić w błoto pieniądze". Polecam szukać różnych materiałów, artykułów lub książek. |