Strona pod sub sms - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Strona pod sub sms (/Temat-Strona-pod-sub-sms-146557) |
Strona pod sub sms - Roser17 - 20-04-2017 15:35 Czy mogę stronę pod suby postawić na wizytowce w serwisie nazwa.pl ? Czy nie będzie żadnych problemów z pozycjonowaniem ? Czy może lepiej użyć wordpressa ?Jeżeli pytanie jest banalne to przepraszam jestem nowy w tych sprawach RE: Strona pod sub sms - AnnaKa - 20-04-2017 15:38 Wordpress da Ci większe możliwości. RE: Strona pod sub sms - Roser17 - 21-04-2017 11:41 A radzicie zrobić przekierowanie na jakiś download z sub sms czy wstawić widget na stronę? Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka RE: Strona pod sub sms - Toskan - 21-04-2017 11:47 zacznijmy od tego - z kim chcesz wspolpracowac? Zobacz jak to bedzie wygladalo jak sobie wstawisz widget (m.in) czytelnosc (widocznosc) regulaminu, a jak gdy wstawisz url. Przeanalizuj asepkty za i przeciw, bo to na pewno bedzie mialo wplywa na Twoja konwersje. |