Like na YT - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: YouTube (/Forum-YouTube-454) +--- Wątek: Like na YT (/Temat-Like-na-YT-146428) |
Like na YT - Zarobiony_Koles - 17-04-2017 08:40 Witam, pytanko dla Was, jak dodajecie "łapki w górę" do swoich filmów na youtube. Próbowałem dodawać addmefastem, na starym filmie co ma miesiąc mogę dodać, a na świeżym nie mam takiej możliwości, wyskakuje mi taki komunikat: O co chodzi z tym? Da się to ominąć, jak nie to jak zdobywać lajki za pomocą innych stron. Dziękuję za pomoc, mokrego poniedziałku. RE: Like na YT - Czaq - 17-04-2017 09:07 Masz jasno opisany komunikat. Nie wiem czego nie rozumiesz? PS: ja korzystam z YTMonster i Tobie tez to polecam RE: Like na YT - flown - 17-04-2017 09:19 @[Zarobiony_Koles] po prostu dodaj pierwszego lajka ręcznie, a potem dodaj wideo normalnie. Powinno zadziałać. RE: Like na YT - radek0389 - 17-04-2017 09:30 (17-04-2017 09:19)flown napisał(a): @[Zarobiony_Koles] po prostu dodaj pierwszego lajka ręcznie, a potem dodaj wideo normalnie. Powinno zadziałać.Dokładnie. Ten błąd jest chyba od zawsze. Wystarczy samemu dać jednego lajka pod filmem i już można go dodać do serwisu. |