![]() |
Zarabiaj razem z MyPay - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabiaj razem z MyPay (/Temat-Zarabiaj-razem-z-MyPay-146395) |
Zarabiaj razem z MyPay - ItanCash - 15-04-2017 13:36 ![]() Witam, chciałbym podzielić się swoją wiedzą zdobytą w serwisie MyPay, a także zachęcić do mojego programu w którym doradzam, które akcje najlepiej wykonywać aby zarobić jak najwięcej w jak najkrótszym czasie. Średni zarobek dla aktywnych użytkowników, to nawet 15 złotych na godzinę. Poniżej przedstawiam jedną z szybkich wypłat, którą zrobiłem podczas 2h przerwy pomiędzy zajęciami. ![]() Realizacja wypłat jest do 14 dni, która zostaje wykonywana cyklicznie, zatem można zbierać kasę do dnia przed wypłatami, po czym wrzucić ją do realizacji ![]() ![]() Atutem serwisu MyPay jest możliwość budowania własnego zespołu, który razem z Tobą będzie zarabiał pieniądze i cieszył się szybkimi wypłatami, nie wprowadzając ludzi w błąd jak to robią niektórzy z SUB-SMS. Dzięki licznym akcjom możemy zarabiać nawet 0.86 zł w przeciągu 1 minuty. Dzięki mojemu patronatowi jesteś w stanie osiągnąć ponad 95-99% rankingu jakości, co w efekcie powoduje przyznanie Ci wykonywania ponad +35 akcji na jednym adresie IP! W celu lepszego i sprawniejszego wykonywania akcji zalecam: - zaopatrzyć się w adres e-mail w serwisie gmail, który będzie składał się z ciągu wielu znaków np. kasiamakotaakotmakasie, gdzie w efekcie mamy 21 adresów e-mail, które rozpoznawane są przez system jako inne/oddzielne, - nie korzystać z tymczasowych adresów e-mail, ponieważ konto zostanie zbanowane, - pamiętać, że każda akcja posiada swój limit czasowy, tzn. że po jej wykonaniu musi zostać poddana sprawdzeniu więc do 24h zostanie przypisane pozytywnie wykonanie akcji co wiąże się z przyznaniem pieniędzy
Strona jest w 100% sprawna i wypłacalna! Jedna z wypłat zrealizowana 3 dni temu, co potwierdza jak łatwo można zarobić takie pieniądze.
![]() UWAGA! Każda osoba, która zarejestruje się z reflinka otrzymuje mój pełen patronat! W jego skład wchodzi: - Udostępnienie VPN z ponad 10 tysiącami lokalizacji + wręczenie klucza aktywacyjnego na okres 24 miesięcy, - Przedstawienie najszybszych sposobów realizacji akcji, bez utraty czasu i chęci, - Pomoc w efektownym wypełnieniu ankiet, które będą w 100% autentyczne i realne Po stworzeniu konta zapraszam do kontaktu, poprzez: - GG: 718635 - Steam: programmer-diggle - E-Mail: [email protected] 5 pierwszych osób zgarnia 0.15 zł na start, poprzez wpisanie poniższego kodu podczas rejestracji: KUPON 0.15 zł: KOD: 81DM19 REFLINK: http://www.myearn.com/?ref=312719&subid= CZYSTY LINK: http://mypay.pl RE: Zarabiaj razem z MyPay - RtRaway - 15-04-2017 13:42 Będę na komputerze to wejdę z refka ![]() RE: Zarabiaj razem z MyPay - Shejker - 15-04-2017 13:47 Żebyś się nie przejechał na tych VPNach, akceptowane są tylko polskie IPki. Mi spadły już 4 konta. RE: Zarabiaj razem z MyPay - KontrolC - 15-04-2017 13:48 Zarejestrowany i czekam na instrukcje, ale temat już był. RE: Zarabiaj razem z MyPay - Hybrid1990 - 15-04-2017 13:50 No i gdzie ten poradnik ? Zwykły opis serwisu + zachęcanie na swój reflink, a w dziale poradniki o mypay jest już wystarczająco dosyć. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |