Sprzedaż COINSÓW CSGOPOLYGON ORAZ KLUCZY ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedaż COINSÓW CSGOPOLYGON ORAZ KLUCZY ! (/Temat-Sprzedaz-COINSOW-CSGOPOLYGON-ORAZ-KLUCZY-146316) |
Sprzedaż COINSÓW CSGOPOLYGON ORAZ KLUCZY ! - WajceSZ - 12-04-2017 18:47 Nazwa przedmiotu :
Coinsy CSGOPOLYGON I Klucze Opis przedmiotu : Mam do zaoferowania na sprzedaż Coinsy z CSGOPOLYGON oraz Klucze do skrzynek w CS:GO. Uwaga po wysłaniu Pieniędzy do 30 minut wysyłam coinsy/klucze. Dlaczego 30minut? Gdyby nie z moich przyczyn coś się wydarzyło lub nie miał czasu. Cennik jest mój ale kiedyś sprzedawałem skiny a nie mam aktualnie grafika i po prostu przerobiłem w paint Zdjęcia :- Kontakt : PW Cena : Według cennika Sposób zapłaty za przedmiot : PSC (do 10minut) BTC (do 3 potwierdzeń) Sprzedaż COINSÓW CSGOPOLYGON ORAZ KLUCZY ! - Hybrid1990 - 13-04-2017 22:04 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |