Amnesty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Amnesty (/Temat-Amnesty-1463) |
Amnesty - Parada - 05-02-2010 13:57 Dostałem takiego e-maila, mógłby ktoś go przetłumaczyć ? Z góry dzięki Thanks for your email to [email protected]. We appreciate your honesty and your commitment to the integrity of the Lockerz community worldwide. The deadline to come clean was Friday, November 13, 11:59 pm EST. We will be adjusting points accordingly. RE: Amnesty - Alcor - 05-02-2010 14:24 Dzięki za email na [email protected]. Dziękujemy za uczciwość i przywiązanie do integralności wspólnoty Lockerz na całym świecie. Termin czyszczenia był w piątek, 13 listopada, 11:59 pm. Będziemy dostosowywać odpowiednio punkty. (pewnie chodzi że ostatnie czyszczenie kont było 13 listopada) RE: Amnesty - Parada - 05-02-2010 14:38 Czyli co, wyliczą ile powinienem stracić PTZ i tyle mi zabiorą ? Czy muszę czekać aż znowu odbędzię się Amnesty ? P.S Dzięki za przetłumaczenie RE: Amnesty - Alcor - 05-02-2010 14:49 Wydaje mi się że wyliczą ile powinni CI odebać tych ptz za fake konta. RE: Amnesty - Parada - 05-02-2010 16:21 A to spoko, lepsze to niż całkowite wyzerowanie PTZ. Temat można już zamknąć |