![]() |
Zarabianie z AliExpress - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Zarabianie z AliExpress (/Temat-Zarabianie-z-AliExpress-146234) |
Zarabianie z AliExpress - FuQerex - 09-04-2017 19:17 Witam, nurtuje mnie dość duzo pytan związanych z zarabianiem po przez epn. Dużo osób jak widze, zaczeło w tym działać i wyciągają nawet dość duże sumy. Więc czemu nie spróbowac? Teraz pytanie od czego zacząc? Byłbym wdzieczny za porady, mogę się zarejestrować z reffa, a teraz do sedna. Czy robiąc strone, na której wystawiłbym rzeczy tzn strona wygladając jak sklep. Nie mówię tutaj o wygladzie jak na aliexpress, tylko o typowej stronie która przedstawia produkty. Nie byłoby możliwośći kupienia przez moją stronke tylko przez linka który wiadomo do czego prowadzi. Czy jest wszystko zgodne z regulaminem epn ? Czy lepiej zrobic blogga/kanał na yt czy też forum związane z recenzjami oraz okazjami na aliexpress? Jakby ktoś szukał chętny do wspołpracy w tym, chętnie dołącze. Posiadam dość duzo czasu i praktycznie 24/7 przy komputerze. RE: Zarabianie z AliExpress - gege17 - 10-04-2017 20:02 Ja ostatnio mentora szukałem i nic z tego..... RE: Zarabianie z AliExpress - rachman - 10-04-2017 20:47 Ciężko o mentora bo po co mają robić sobie konkurencję? Wielu działa bez działalności gospodarczej więc po co mają się wystawiać na ewentualny donos konkurencji? ![]() RE: Zarabianie z AliExpress - gege17 - 10-04-2017 20:50 Mnie wystarczy tylko jak zrobić by ktoś kupował z mojego linku. Dalej sobie sam poradzę. RE: Zarabianie z AliExpress - Dramer - 10-04-2017 21:55 Fanpage/Grupa/Kanał YouTube możliwości jest dużo RE: Zarabianie z AliExpress - FuQerex - 10-04-2017 23:05 (10-04-2017 20:47)rachman napisał(a): Ciężko o mentora bo po co mają robić sobie konkurencję? Wielu działa bez działalności gospodarczej więc po co mają się wystawiać na ewentualny donos konkurencji? Jeżeli bym kupował dla siebie i sprzedawał to na allegro,olx itp. to też musze posiadac działalność ? RE: Zarabianie z AliExpress - bartek9330 - 11-04-2017 00:32 Bez tego ani rusz... Duża konkurencja od razu cię zgłosi i możesz sobie tylko narobić problemów. Na olx niby sprzedaje się lokalnie i jak mieszkasz w dużym mieście to pewnie sprzedawał byś takie rzeczy od ręki i mniejsza szansa na problemy, tylko teraz pozostaje cyz to jest warte zachodu? Kokosów na tym nie zbijesz właśnie przez duża konkurencje. Na Allegro dużo osób pośredniczy w sprzedaży przedmiotów z Chin dlatego są w bardzo niskich cenach i zarabiają tak naprawdę na samej wysyłce. RE: Zarabianie z AliExpress - rachman - 11-04-2017 12:47 Cytat:Jeżeli bym kupował dla siebie i sprzedawał to na allegro,olx itp. to też musze posiadac działalność ?@FuQerex kupujesz by sprzedawać drożej - co za różnica czy kupujesz na AliEx czy w hurtowni? Rozumiesz? To normalna sprzedaż zarobkowa - mus mieć firmę. Jedną, dwie rzeczy jak tak zrobisz to może się nie przyczepią jak zapłacisz ewentualne podatki ale jak większa ilość to fiskus allegro filuje i może się wziąć za Ciebie. RE: Zarabianie z AliExpress - NeedDolar - 12-04-2017 08:50 Uważam, że edukowanie ludzi i w ten sposób pokazywanie im jak mogą z Twoją pomocą kupować na ALi jest najlepszym rozwiązaniem żeby zarobić na tym programie. Możesz bawić się w sprzedaż, ale ile trzeba się nabiegać żeby coś na OLX sprzedać, a tutaj udostępniasz linki i oby jak najwięcej i wszędzie ![]() ![]() RE: Zarabianie z AliExpress - ktosiek - 12-04-2017 09:30 Co to za problem pomyśleć? Nie baw się w żadne kupowanie taniej a sprzedawanie drożej bez DG. Przykładowo można zarabiać na Facebooku. Jest od groma grup na FB poświęconym AliExpress, polskich jak i zagranicznych. Fake recenzja, link do produktu z epn i tyle. Załóż grupę, FanPage na FB i kanał na YT. Regularnie dodawaj recenzje, nawet i fake. Reklamuj swoją grupę i fanpage z fake konta na innych grupach dot. Ali. Nie martw się o pieniądze, jak będziesz to rzetelnie robić to uda Ci się w kilka dni zdobyć kilkaset złotych. Z czasem pomyśl bardziej i zmień swój content promowania na inny, jest wiele sposobów. Proste? Proste. A wystarczyło chwilę pogłówkować. |