Poker - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Poker (/Temat-Poker-146216) |
Poker - Wegen - 08-04-2017 21:42 Zarabia ktoś z was na grze w pokera? Jak tak to jak? Minimalne stawki, turnieje czy jakoś inaczej? Ile okien? Jaki średni miesięczny zarobek. Z góry dzięki za odpowiedź. RE: Poker - lever - 09-04-2017 19:34 W sumie zajmuje się tym od 2 lat, ale dopiero się uczę, dużo czytam, póki co działam na bankrollu 30$ i próbuję coś z tego zrobić. Aktualnie mam 20$ i ponad 10,000rąk rozegranych gram Sit n Go turnieje po 180 osób, 4 okna. RE: Poker - dixoman - 09-04-2017 19:41 Grałem na pokerstars, kilka razy wygrałem po kilka tysięcy ale ogólnie przegrałem około 20 tys więc nie polecam gry w pokera amatorom. RE: Poker - Rommel - 12-04-2017 13:02 Ja gram na Pokerstar Spin&Go od kilku miesięcy na wirtulane pieniądze i zachęcony dobrymi wynikami zacząłem na prawdziwe na stawce 1$ i ogólnie to co wpłace to przegrywam po kilku dniach, chociaż zdarzało się że byłem kilkanaście dolarów do przodu to koniec końców i tak zostaje z niczym kompletnie nie radzę sobie z wyczuciem blefu i wiele razy przez to przegrywałem. |