CloudHashing.net - Od 2.3% do 7.2% dziennie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: CloudHashing.net - Od 2.3% do 7.2% dziennie (/Temat-CloudHashing-net-Od-2-3-do-7-2-dziennie-146173) |
CloudHashing.net - Od 2.3% do 7.2% dziennie - najted - 07-04-2017 12:04 Nazwa firmy: CloudHashing REFLINK
CZYSTY Krótki opis ze strony właściciela Cloudhashing to brytyjska korporacja wielonarodowa z siedzibą w Londynie, która została założona w lutym 2014 r. Jest jednym z głównych liderów na hurtowym rynku energii elektrycznej, oferując profesjonalnych przedsiębiorców i dobrze zróżnicowane zespoły inżynierskie oraz rynek biznesowy w bezpiecznym i niespotykanym środowisku inwestycyjnym.
Ponieważ rośnie zapotrzebowanie na sprzęt wydobywczy BitCoin, a ponad połowa zysków przeznaczonych na eksploatację zużycia energii w branży wydobywczej, firma widzi wschodzącą szansę zaspokajania potrzeb górników BitCoin, którzy zazwyczaj poszukują miejsca o dużej gęstości i taniej energii. Plany inwestycyjne Od 2.3% dziennie do aż 7.2% dziennie
2.3% - od $5
2.7% - od $50 3.2% - od $300 4.4% - od $800 5.4% - od $1500 7.2% - od $3000 Min. - Max. wpłaty $5 do $25 000
Wygląd wewnętrzny Moja inwestycja Zainwestowałem łącznie $148.20 co daje mi dzienne naliczenia ok. $4. Zwrot nastąpi po ok. 37 dniach.
UDANYCH INWESTYCJI I ZACHĘCAM DO REJESTRACJI Z REFLINKA |