MooCash - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: MooCash (/Temat-MooCash-146166) |
MooCash - mololel - 07-04-2017 08:24 MooCash to mało znana aplikacja z dużym potencjałem ale od początku. Mamy kilka form zarabiania: 1. Moim ulubionym jest ustawienie ekranu blokowania gdzie za każdą odblokowaną reklamę dostaje się 10 punktów (0.01€) a ich jest nie mało i można spokojnie 10 centów dziennie zdobyć niestety problem jest w tym że w moim przypadku on się sam wyłącza i trzeba włączyć aplikacje zablokować ekran i odblokować... 2. Drugi to standardowe pobieranie aplikacji Jednak w Polsce ich nie ma a stawili są bardzo duże nawet 0.30€ za pobranie i trzymanie 3 dni więc wrócę do tego później. 3. Loteria obstawiacie swoje punkty 1 net kosztuje 0.25€ a w sumie jest 28 ticketów więc stawiając 1€ (4 tickety) macie ok 15% a do wygrania jest 5€ więc można kupić 16 ticketów żeby wyjść na zero czyli 57% czyli macie ponad 50% na pomnożenie swoich pieniędzy Mi się udało za pierwszy razem. Wracając do pobierania aplikacji jest łatwy sposób na to: 1. Jeśli kiedy coś kupiliśmy w sklepie Google play to usuwamy wszystkie konta Google z telefonu i tworzymy nowe. Jeśli nic nie kupowałeś to nic nie rób. 2. Pobierz jakieś VPN'a z możliwością wybierania krajów. 3. Wyczyść dane sklepy play przez ustawienia i zainstaluj aplikacje MooCash. 4. Wybierz aplikacje która chcesz zainstalować instalujesz włączasz na 5min tak jak mówi instrukcja i dostajesz punkty. Za każdym razem trzeba czyścić dane sklepu po włączeniu vpna. Oczywiście nie trzeba dodawać nowego konta i używać starego ani nie trzeba czyścić danych sklepu jednak duża aplikacji które są do pobrania w tej aplikacji nie są dostępne w Polsce. Wypłata doszła już dzisiaj co do minimum to różnie jest raz jest 5€ a raz 3€ Link do strony (od razu z 20 coinami): http://www.getmoocash.com/app/s/0FFXCW?ty=moocash Jeśli ktoś pobiera przez sklep to kod na 20coinów to: 0FFXCW Po pobraniu aplikacji i dłuższym używaniu wyskakuje powiadomienie o możliwości pobrania moocash+ nie wiem czym się różni ale pobrałem xD. RE: MooCash - rafau_00 - 13-04-2017 11:13 Mam już 3000 coinsow, za pobranie 4 aplikacji i odpalenie. Radzę wam nie usuwać aplikacji od razu po przyznaniu punktów tylko przytrzymajcie na telefonie kilka dni bo jest za odpalanie codziennie przez 3 dni jest bonus. Ja usunąłem i teraz mi nie przyznana ale jak myślicie jak zainstaluje z AppStore a nie z moocasch to przyzna bonus? Czy nie ma takiej opcji. Pozdrawiam RE: MooCash - rafau_00 - 14-04-2017 15:06 Zleciłem wypłatę 3$ na paypal. Jak dojdzie to napisze. Zastanawia mnie czy można mieć więcej niż jedno konto... :3 RE: MooCash - seba6093 - 01-05-2017 16:17 jak wyczyścić dane? bo nie rouzmiem xD i czy dalej się opłaca tym sposobem zarabiać ? RE: MooCash - Adam05 - 21-05-2017 16:59 (01-05-2017 16:17)seba6093 napisał(a): jak wyczyścić dane? bo nie rouzmiem xD Wchodzisz w ustawienia -> aplikacje -> sklep play -> przechowywanie i czyścisz dane (o ile sobie jeszcze nie poradziłeś) Apka ujdzie. W parę dni zrobiłem 1K, bo ostatnio było mało do pobierania aplikacji i nie przy każdej naliczyło prowizję. Dzisiaj dostałem apkę dla "vipów" więc może będzie więcej tego do pobierania. RE: MooCash - Adam05 - 26-05-2017 13:07 Wam też przestało w ogóle naliczać prowizje? MooCash - Hybrid1990 - 03-05-2019 15:56 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |