Cashfile Nowość Na Rynku ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Cashfile Nowość Na Rynku ! (/Temat-Cashfile-Nowosc-Na-Rynku-14611) |
Cashfile Nowość Na Rynku ! - 0g0r - 05-10-2010 18:14 Zupełnie nowy serwis zarobkowy. Zasada zarobku pieniędzy taka sama jak na ShareCash.
Zakładasz konto - Uploadujesz pliki - Zarabiasz Co wyróżnia Cashfile od innych serwisów ? Bardzo wysokie stawki ! Stała kwota za 1 pobranie - 0,50 $ Co daje nam 500 $ za 1000 pobrań. To o 60 % więcej niż na SC ! Wypłaty odbywają się co miesiąc. Minimalna kwota wypłaty - 10$. Również tutaj istnieje system poleconych. Otrzymujemy 10 % zarobków z każdego poleconego. Planowany start serwisu 10.10.2010. Aktualnie serwis jest zamknięty, jednak już teraz możesz zbierać poleconych. Po założeniu konta (podaniu nicku, maila, oraz hasła), potwierdzamy je na mailu, i następnie na stronie Cashfile, u dołu podajemy swój mail (użyty do rejestracji). Teraz powinno się pojawić na górze okienko ukazujące nasz aktualny stan poleconych oraz nasz unikatowy link zapraszający. Aby założyć konto musimy zrobić to z linku polecającego. Bardzo serdecznie proszę o zrobienie to z mojego reflinku: Mój link: http://CashFile.org/register?ref=2 Czysty link: http://www.cashfile.org/ Cashfile FAQ: Ile zarabiam za jedno pobranie ? - Minimalna kwota za jedno pobranie to 0,50 $. 1. Co ile mogę wypłacić pieniądze ? - Wypłaty odbywają się każdego, pierwszego dnia miesiąca. 2. Jaka jest kwota minimalna potrzebna do wypłaty ? - Wypłaty realizowane są od 10 $. 3. Co dostaję za poleconych ? - Za każdego poleconego otrzymujesz 10% jego zarobków. 4. W jaki sposób przesyłacie pieniądze ? - Wszystkie wypłaty wypłacamy systemem PayPal. 5. Czy mogę uploadować pliki objęte prawami autorskimi ? - Nie, grozi to banem. 6. Jaki jest limit przesyłanego pliku ? - Limit rozmiaru przesyłanego pliku wynosi 50 MB. RE: Cashfile Nowość Na Rynku ! - Killer - 05-10-2010 19:33 "Stała kwota za 1 pobranie - 0,50 $ Co daje nam 500 $ za 1000 pobrań. To o 60 % więcej niż na SC !" glupoty piszesz - na sc dostaje od 40 do 90centów za plik - więc niczym portal nie zaskakuje, kazdy woli sprawdzonego pewnego sharecasha po drugie portal dopiero startuje wiec moze okazac sie jednym wielkim niewypłacalnym scamem. Resumujac - kicz. RE: Cashfile Nowość Na Rynku ! - Shaiders - 08-10-2010 19:22 A ja się zajerestrowalem i sprawdze. RE: Cashfile Nowość Na Rynku ! - InTeR - 08-10-2010 19:28 (05-10-2010 19:33)Killer napisał(a): "Stała kwota za 1 pobranie - 0,50 $Niekiedy nawet 4$ za pobranie Zależy od oferty RE: Cashfile Nowość Na Rynku ! - 0g0r - 09-10-2010 16:00 Admin napisał że podwyższa stawkę do 0,5 $ za download, więc można edytować pierwszy post. Na SC przeważnie wychodzi 0,2 - 0,4$ za download, natomiast na Cashfile stawka 0,5$ jest tą najmniejszą ! RE: Cashfile Nowość Na Rynku ! - 0g0r - 02-11-2010 22:32 Pierwsze wypłaty już się pojawiły! Cashfile Nowość Na Rynku ! - Killer - 11-03-2011 01:34 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |