![]() |
Zapłacę za wdrożenie w świat internetowej pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zapłacę za wdrożenie w świat internetowej pracy (/Temat-Zaplace-za-wdrozenie-w-swiat-internetowej-pracy-146045) |
Zapłacę za wdrożenie w świat internetowej pracy - saheusz - 03-04-2017 13:06 Zarabianiem w internecie interesuje się od ok. roku, lecz głównie czytam, analizuję. Chciałbym otrzymać najlepiej poradnik, porady i wskazówki jak zacząć. Czas jaki posiadam to 24h na dobę 7 dni w tygodniu a pieniądze jakie w stanie jestem na początek zainwestować to ok 1k pln (przed większą ilością monet odczuwam strach i mogłoby to zaboleć finansowo gdyby się coś nie udało). W celu konkretnej propozycji proszę najlepiej o email na : [email protected] oraz wiadomość na tym forum abym wiedział jaki użytkownik wysłał mi propozycje. Dodam że mam 23 lata i zdaję sobie sprawę, że niema prostej recepty na zaczęcie zarabiania, a potrzebna jest ciężka i długa praca. Pozdrawiam RE: Zapłacę za wdrożenie w świat internetowej pracy - Taxic - 03-04-2017 13:37 (03-04-2017 13:06)saheusz napisał(a): Zarabianiem w internecie interesuje się od ok. roku, lecz głównie czytam, analizuję. Chciałbym otrzymać najlepiej poradnik, porady i wskazówki jak zacząć. Czas jaki posiadam to 24h na dobę 7 dni w tygodniu a pieniądze jakie w stanie jestem na początek zainwestować to ok 1k pln (przed większą ilością monet odczuwam strach i mogłoby to zaboleć finansowo gdyby się coś nie udało). W celu konkretnej propozycji proszę najlepiej o email na : [email protected] oraz wiadomość na tym forum abym wiedział jaki użytkownik wysłał mi propozycje. Dodam że mam 23 lata i zdaję sobie sprawę, że niema prostej recepty na zaczęcie zarabiania, a potrzebna jest ciężka i długa praca. Czyli jednak nie czytałeś w działach: Zbiór serwisów zarobkowych Poradniki dotyczące zarabiania Gdybyś przeczytał to nie byłoby tutaj tego postu. Chcesz jakieś poradniki? Poradniki Co do wskazówek i porad to podałem je w dwóch pierwszych linkach. To co dostaniesz od użytkowników to znajdziesz na forum, nikt Ci nie da konkretnej niszy na zarobek, ponieważ równa to się z tym, że spadną tej osoby miesięcznie zarobki. RE: Zapłacę za wdrożenie w świat internetowej pracy - rachman - 03-04-2017 14:08 Ktoś próbuje na leniuszka ![]() RE: Zapłacę za wdrożenie w świat internetowej pracy - Hybrid1990 - 03-04-2017 15:07 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |