![]() |
[WYKONAM]Profesjonalne strony internetowe, oraz inne usługi programistyczne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [WYKONAM]Profesjonalne strony internetowe, oraz inne usługi programistyczne (/Temat-WYKONAM-Profesjonalne-strony-internetowe-oraz-inne-uslugi-programistyczne-145982) |
[WYKONAM]Profesjonalne strony internetowe, oraz inne usługi programistyczne - Orange - 31-03-2017 20:24 Witam serdecznie, Potrzebujesz strony internetowej pod twoją nisze? Chcesz zwiększyć konwersje? Dobrze trafiłeś! Kim jestem? Jako, że jestem nowy na tym forum, to wypadałoby powiedzieć kilka słów o sobie. Zarabianiem w sieci interesuje się od 12 roku życia; wtedy to zacząłem sprzedawać polubienia i subskrypcje na allegro, zarabiając swoje pierwsze w życiu pieniądze. Jako, że od małego interesowałem się komputerami, to postanowiłem nauczyć się programowania. Na początku były to tylko plany i marzenia, ale podobno marzenia się spełniają, tak? ![]() ![]() Co oferuje? • Profesjonalne strony internetowe napisane w środowisku Laravel; • Strony internetowe wraz z blogami pod PPA/PPI; • Inne usługi programistyczne. Moja przykładowa praca ![]() ![]() ![]() ![]() Informacje dodatkowe Cena jest ustalana indywidualnie dla każdego zlecenia. Każdy klient posiada dożywotnie wsparcie na zamówioną stronę, darmowe poprawki. Strony internetowe są pisane przeze mnie w środowisku Laravel. Każda strona którą wykonuje jest napisana profesjonalnie. Kod który piszę jest przejrzysty, a zarazem zgodny ze standardami W3C Kontakt Kontakt za pośrednictwem GG: 62328339, lub PW. Zapraszam do korzystania z moich usług, nie pożałujesz ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: [WYKONAM]Profesjonalne strony internetowe, oraz inne usługi programistyczne - Apps - 31-03-2017 22:37 Na "ile" znasz Laravel ? Od 1 do 10, bo szukam kogoś do kilku zleceń ale raczej z bardzo dobrymi umiejętnościami. [WYKONAM]Profesjonalne strony internetowe, oraz inne usługi programistyczne - Orange - 01-04-2017 11:32 (31-03-2017 22:37)Apps napisał(a): Na "ile" znasz Laravel ? Od 1 do 10, bo szukam kogoś do kilku zleceń ale raczej z bardzo dobrymi umiejętnościami. Cieżko ocenić mi samego siebie, napisz na PW jakich projektów potrzebujesz, myśle, ze się dogadamy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: [WYKONAM]Profesjonalne strony internetowe, oraz inne usługi programistyczne - Fleix - 04-04-2017 19:00 Strona wykonana profesjonalnie i terminowo. Jestem bardzo zadowolony z wykonanej pracy, do tego dobry kontakt i zaoferowana bezplatna pomoc w przypadku wystapienia problemow. W cenie cala strona zostala wypelniona trescia i naprawde fantastycznie wyglada. W przyszlosci gdybym potrzebowal innej strony juz wiem do kogo sie zglosic ![]() Polecam! RE: [WYKONAM]Profesjonalne strony internetowe, oraz inne usługi programistyczne - JohnLion - 09-04-2017 22:21 Użytkownik Orange zrobił dla mnie stronę. Muszę przyznać że wykonanie jest naprawdę dobre, wręcz profesjonalne. Kod jest bardzo przejrzysty, podobnie jak panel administarcyjny. Strona funkcjonuje świetnie, kontakt ze sprzedającym 10/10, stronkę dostałem dzień przed ustalonym terminem, naprawdę polecam ![]() RE: [WYKONAM]Profesjonalne strony internetowe, oraz inne usługi programistyczne - Eldarix - 10-04-2017 17:12 Wszystko zgodnie z opisem. Strona wykonana tak jak się umawialiśmy. Bardzo profesjonalnie. Z czystym sumieniem polecam wszystkim ![]() RE: [WYKONAM]Profesjonalne strony internetowe, oraz inne usługi programistyczne - radek0389 - 11-04-2017 19:36 @[Orange] Jeśli potrzebuję do gotowego LP dopisać prosty (chyba?) skrypt w php, wyświetlający pewne elementy na stronie, to takie zlecenia także są przez ciebie akceptowalne? Jakby co to PW ![]() RE: [WYKONAM]Profesjonalne strony internetowe, oraz inne usługi programistyczne - Orange - 04-05-2017 12:46 Aktualne, podbijam ![]() RE: [WYKONAM]Profesjonalne strony internetowe, oraz inne usługi programistyczne - antykt - 05-05-2017 05:00 odezwij sie na gg bo che abyś ukończył strone z gifami [WYKONAM]Profesjonalne strony internetowe, oraz inne usługi programistyczne - Hybrid1990 - 06-05-2017 11:51 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |