![]() |
[CashBack]Zarób ~200 zł w ok. godzine - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [CashBack]Zarób ~200 zł w ok. godzine (/Temat-CashBack-Zarob-200-zl-w-ok-godzine-145951) |
[CashBack]Zarób ~200 zł w ok. godzine - makecash - 30-03-2017 21:21 Witam, Poniewaz od kwietnia zmienia sie prawo dot. hazardu wiekszosc bukmacherow, kasyn itd. wycofuje sie z swiadczenia uslug dla PL Wstęp: Daje mozliwosc szybkiego zarobku przy nieduzej inwestycji. Jestem partnerem w jednej z najwiekszych firm swiadczacych uslugi takie jak: -bukmacherstwo -kasyna -poker -bingo Informuje, ze oferta jest przeznaczona dla osob, ktore maja min. 18 lat Jednak jezeli jestes niepelnoletni to jest mozliwosc zalozenia konta na mame,tate dziadka itd. ![]() Nie przychodza zadne listy itd. Ile musze zainwestowac? Kwota nie jest stala, przedzial to 100-200 zl. Ile zarobie? Kwota zainwestowana jest zwracana "z nawiazka". Wyjdziesz 200 zl, czyli jezeli zainwestujesz 150 zl to otrzymasz 350 zl i jestes 200 na plus ![]() Co musze zrobic i ile czasu mi to zajmie? Osoba nie doswiadczona jestem pewien, ze wykona akcje w ~godzine. Jezeli jestes doswiadczony w tych sprawach to poradzisz sobie nawet i w 30 min ![]() Nalezy zalozyc konto, wplacisz depozyt (kwote ktora ci podam (100-200zl)). Nastepnie Ty juz wybierasz co chcesz zrobic. Sa takie opcje: -gra w kasynie, -gra w pokera, -gra w bingo. Mozesz sprobowac np. gry tylko w kasynie lub wszystkiego po kolei ![]() Dodatkowo jezeli uda Ci sie wygrac jakas ciekawa kwote mozesz ja normalnie wyplacic ![]() Jezeli jednak przegrasz calosc to i tak jestes +200 zl do przodu, ktore otrzymasz ode mnie. Dodatkowo przy pierwszej wplacie dostaniesz bonusy w postaci dodatkowej kwoty. Wszystkich zainteresowanych zapraszam na priv. Potrzeba kilka osob, wiecej nie przyjmuje. Zasada "kto pierwszy ten lepszy" ![]() Oferta wazna do jutra (30 marzec 2017r.) godz. 18:00 Jakies pytania, wiecej informacji? Zapraszam na priv a chetnie na nie odpowiem Zapraszam bo naprawde warto! [CashBack]Zarób ~200 zł w ok. godzine - Hybrid1990 - 30-03-2017 21:36 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |