![]() |
Nowy Kranik Xapo.com.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nowy Kranik Xapo.com.pl (/Temat-Nowy-Kranik-Xapo-com-pl-145949) Strony: 1 2 |
Nowy Kranik Xapo.com.pl - jankijanki - 30-03-2017 21:04 Nowy update mojej strony ![]() http://xapo.com.pl/ Dodane: +reflinki +strona "What is BitCoin?" +nowe linki w faucet rotatorze Zapraszam do korzystania ![]() Witam, stworzyłem właśnie nowy faucet XAPO XAPO.COM.PL Nagrody to od 100 do 500 satoshi co 1 godzinę. Zapraszam wszystkich do poklikania ![]() ![]() Proszę o sugestie, jestem otwarty na wszystkie propozycje zmian. Przy okazji chciałbym zapytać, jaką sieć reklam najlepiej wybrać. RE: Nowy Kranik Xapo.com.pl - brombor - 30-03-2017 21:36 250sat na portfelu, więc wypłacalny jesteś ![]() Sugestie: 1. Zmień captche z pisanej na klikaną lub daj wybór jaki styl captchy będzie. Mnie pisane wkurzają ![]() 2. Możliwość stałego zalogowania bez konieczności wpisywania maila. 3. Statystyki zebranej ilości SAT do tej pory 4. Statystyki referali RE: Nowy Kranik Xapo.com.pl - jankijanki - 30-03-2017 21:44 (30-03-2017 21:36)brombor napisał(a): 250sat na portfelu, więc wypłacalny jesteś Dzięki za rady, mam zamiar właśnie captche zmienić, później pomyślę o tym stałym logowaniu - dla mnie, początkującego skryptera to troche ciężka sprawa, ale dla chcącego nic trudnego ![]() RE: Nowy Kranik Xapo.com.pl - brombor - 31-03-2017 09:16 A nie sądzisz, że 500SAT to za dużo narazie? Nie wyschnie za szybko źródełko? Narazie nie masz reklam = brak zarobku. A pewnie ktoś już tam coś klika. Obniż troszkę stawki. Zagadaj z adminami porządniejszych rotatorów XAPO, aby dodali Twój kranik. Na stronie stwórz odnośniki do innych kraników płacących na XAPO z Twoim reflinkiem (w formie banera, listy linków, cokolwiek) Bez zaplecza reflinków jesteś niestety skazany na porażkę. Jeden kranik sam siebie nie utrzyma. skontaktuj się może np z MOON. Oni również płacą na XAPO, aby Twoja reklama/reflink pojawił się u nich na stronie. Jakie dochody masz z refów na chwilę obecną z innych stron? Czy może chcesz się utrzymać tylko z reklam? RE: Nowy Kranik Xapo.com.pl - FuQerex - 01-04-2017 02:57 Stronka chyba padła RE: Nowy Kranik Xapo.com.pl - jankijanki - 01-04-2017 10:43 Nie padła, po prostu muszę troche pozbierac na płatny hosting ![]() RE: Nowy Kranik Xapo.com.pl - feniks9696 - 11-04-2017 11:10 Da się wgl zarobić coś na prowadzeniu takiej strony? jakiego rzędu są to wielkości? RE: Nowy Kranik Xapo.com.pl - jankijanki - 11-04-2017 12:14 Bardzo małe ilości póki co, poza tym że wpadło 10 centów z reklam - niestety, ale transakcja nie przeszła przez xapo (bo te za mniej niż 40 centów są zbyt małe) i 10 centów poszło w piach ![]() RE: Nowy Kranik Xapo.com.pl - Andzej - 21-04-2017 19:01 Źródełko wyschło czy to tylko przejściowe ? ![]() RE: Nowy Kranik Xapo.com.pl - Andzej - 09-05-2017 19:46 (09-05-2017 19:04)metek2002r napisał(a): Krótko o ciekawym kraniuku rozdającym bitcoiny... W poście o virtualpub ten sam spam ![]() |