PPI - Pobieranie bezpośredni czy landing page? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: PPI - Pobieranie bezpośredni czy landing page? (/Temat-PPI-Pobieranie-bezposredni-czy-landing-page-145845) |
PPI - Pobieranie bezpośredni czy landing page? - vPLN.dll - 27-03-2017 18:57 Witam, Moja strona z PPI pnie się w górę włącznie z wejściami. Liczba instalacji przy 200-300 uv nie powala bo jest to liczba od 0 do 4. Na chwilę obecną działam na zasadzie [banner] a po kliknięciu w banner automatycznie pobierany jest instalator. Uważacie, że lepszą opcją będzie stworzenie własnego landing page(z osobną domeną) a potem przekierowanie każdego posta tam. Jak myślicie wpłynie to pozytywnie na konwersję? Oraz czy zmniejsza to ryzyka otrzymania filtra na domenie głównej? Pozdrawiam i liczę na wasze odpowiedzi RE: PPI - Pobieranie bezpośredni czy landing page? - Vasaki - 27-03-2017 22:30 Jeżeli uzywasz Cinstallera to ostatnio ma duze problemy z blokowaniem domen wiec pewnie stad slaba konwersja RE: PPI - Pobieranie bezpośredni czy landing page? - vPLN.dll - 27-03-2017 23:08 (27-03-2017 22:30)vasaki napisał(a): Jeżeli uzywasz Cinstallera to ostatnio ma duze problemy z blokowaniem domen No właśnie przerzuciłem się z PIB bo czytałem, że szybko można filtra wyłapać. PPI - Pobieranie bezpośredni czy landing page? - Artinesse - 01-03-2018 16:19 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |