Zarabianie-Współpraca - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie-Współpraca (/Temat-Zarabianie-Wspolpraca-145825) |
Zarabianie-Współpraca - fluxik7 - 27-03-2017 10:48 Witam, na wstępnie napiszę że nie jestem całkowicie zielony w kwestii zarabiania. Jakieś 700zł wpadło ale moje sposoby się już wypaliły. Poszukuję kogoś ala Mentor który pomoże mi, a ja pomogę jemu w zarabianiu. Dodam że jestem w stanie oddać nawet połowę zarobku w zamian za możliwość nauczenia się czegoś nowego. Pozdrawiam. RE: Zarabianie-Współpraca - Wojtek574 - 27-03-2017 19:09 Chyba czegoś nie zrozumiem możesz pomóc komuś Ale sobie nie umiesz ? RE: Zarabianie-Współpraca - rexu12 - 31-03-2017 22:15 Mam kilka sprawdzonych sposobów napisz na priv Zarabianie-Współpraca - Hybrid1990 - 06-04-2017 11:30 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |