![]() |
Przeniesienie serwisu na inny serwer - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Przeniesienie serwisu na inny serwer (/Temat-Przeniesienie-serwisu-na-inny-serwer-145807) |
Przeniesienie serwisu na inny serwer - radek0389 - 26-03-2017 18:18 Witajcie, zlecę przeniesienie serwisu na inny serwer. Wszystkie pliki prześle sam, dla wykonawcy zostaje podpięcie bazy danych, tak żeby całość działała odpowiednio oraz (tutaj najdziwniejsze ![]() Myślę że dużo pracy nie ma ![]() RE: Przeniesienie serwisu na inny serwer - rousen - 26-03-2017 18:26 Priv ![]() RE: Przeniesienie serwisu na inny serwer - precell - 26-03-2017 18:40 Dane do bazy znajdziesz w plikach, nie wiem co to za skrypt, także nie podpowiem gdzie. SSL, zależy gdzie kupiłeś, jeśli u swojego hostingodawcy, to oni powinni Ci podpiąć certyfikat. RE: Przeniesienie serwisu na inny serwer - rachman - 26-03-2017 19:17 Jak zmieniasz hosting to niektóre firmy za free przenoszą strony, upewnij się że nie masz tego za free ![]() RE: Przeniesienie serwisu na inny serwer - marcia82 - 27-03-2017 13:41 Dokładnie tak jak pisze rachman! Jak przenosiłam się do statnet.pl to mi to zrobili za darmola ![]() RE: Przeniesienie serwisu na inny serwer - radek0389 - 27-03-2017 17:45 No właśnie ssl chce dodać darmowy z encrypt, dostałem informację ze swojego hosta, że certyfikat można dodać ale nie udzielają wsparcia technicznego. Dlatego wolę jednak kompleksowo zlecić całość jednej osobie ![]() Przeniesienie serwisu na inny serwer - Coristo - 04-10-2017 20:04 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |