Wspólnik strona ze skrzynkami CS:GO - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wspólnik strona ze skrzynkami CS:GO (/Temat-Wspolnik-strona-ze-skrzynkami-CS-GO-145802) |
Wspólnik strona ze skrzynkami CS:GO - FikuMikuś - 26-03-2017 16:59 Witam Serdecznie, Poszukuję wspólnika do strony hazardowej CS:GO, głownie będzie opierała się na sprzedaży własnych skrzynek, ale również będzie dodany jackpot, ruletka i inne opcje których nie ma konkurencja. Strona jest ciągle budowana i rozwijana. Chętnych proszę o kontakt, w wiadomości prywatnej proszę o podesłanie jakiegoś kontaktu do siebie GG/Fb/Skype/Mail Pozdrawiam RE: Wspólnik strona ze skrzynkami CS:GO - Miczek - 26-03-2017 18:50 Napisz dokładnie czego oczekujesz od tego wspólnika. RE: Wspólnik strona ze skrzynkami CS:GO - FikuMikuś - 26-03-2017 19:02 (26-03-2017 18:50)Miczek napisał(a): Napisz dokładnie czego oczekujesz od tego wspólnika. - Zaangażowanie - Dostępność - Kreatywność - Wkład finansowy - 1tys złotych na grafikę Programista jest już przeze mnie opłacony. Wspólnik strona ze skrzynkami CS:GO - mahuzz - 26-03-2017 20:07 Posty - 5. Ja bym mu przelał tysiaka od ręki, kto pierwszy ten lepszy. Naprawde? Skrypty dostępne są na publicznych forach, po prostu nie masz pieniędzy i chcesz żeby ktoś wyłożył je za Ciebie. Taki 'wspolnik'. Luźny post, nie odradzam, lecz ostrzegam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Wspólnik strona ze skrzynkami CS:GO - FikuMikuś - 26-03-2017 20:16 (26-03-2017 20:07)mahuzz napisał(a): Posty - 5. Ja bym mu przelał tysiaka od ręki, kto pierwszy ten lepszy. Naprawde? Skrypty dostępne są na publicznych forach, po prostu nie masz pieniędzy i chcesz żeby ktoś wyłożył je za Ciebie. Taki 'wspolnik'. Luźny post, nie odradzam, lecz ostrzegam. Mogę prosić o chociaż jedno forum gdzie jest dostępny skrypt do losowania skrzynek, bo z owym się nie spotkałem, może z takiego powodu że nawet nie szukałem Z chęcią prześlę Ci projekt graficzny i sam ocenisz czy jest to dostępne dla każdego na publicznych forach, druga ważna sprawa- programistę opłaciłem ( jeżeli Cię to interesuje kosztowało mnie to 15tys złotych ) Pozdrawiam RE: Wspólnik strona ze skrzynkami CS:GO - therazmo - 26-03-2017 21:09 (26-03-2017 20:16)FikuMikuś napisał(a):Albo szykuje się ogromna strona, która będzie obsługiwać dziesiątki tysięcy użytkowników, albo przeplaciles za tego programiste. Skrypty na ruletke/ jackpot kosztują ok 500 , a ich przerobienie to niezbyt wymagająca kwestia.(26-03-2017 20:07)mahuzz napisał(a): Posty - 5. Ja bym mu przelał tysiaka od ręki, kto pierwszy ten lepszy. Naprawde? Skrypty dostępne są na publicznych forach, po prostu nie masz pieniędzy i chcesz żeby ktoś wyłożył je za Ciebie. Taki 'wspolnik'. Luźny post, nie odradzam, lecz ostrzegam. RE: Wspólnik strona ze skrzynkami CS:GO - FikuMikuś - 26-03-2017 21:21 (26-03-2017 21:09)therazmo napisał(a):(26-03-2017 20:16)FikuMikuś napisał(a):Albo szykuje się ogromna strona, która będzie obsługiwać dziesiątki tysięcy użytkowników, albo przeplaciles za tego programiste. Skrypty na ruletke/ jackpot kosztują ok 500 , a ich przerobienie to niezbyt wymagająca kwestia.(26-03-2017 20:07)mahuzz napisał(a): Posty - 5. Ja bym mu przelał tysiaka od ręki, kto pierwszy ten lepszy. Naprawde? Skrypty dostępne są na publicznych forach, po prostu nie masz pieniędzy i chcesz żeby ktoś wyłożył je za Ciebie. Taki 'wspolnik'. Luźny post, nie odradzam, lecz ostrzegam. Wiem co miałeś na myśli, bo przerobione skrypty ruletek i jackpotów to już codzienność, a nawet tych nie przerobionych nie trudno znaleźć, jednakże skryptu do otwierania skrzynek jeszcze nigdy nie widziałem, bo praktycznie każda strona którą kojarzę ma swój , mój skrypt jest pisany od zera, poza tym będzie się mocno różnił opcjami od konkurencji Wspólnik strona ze skrzynkami CS:GO - Hybrid1990 - 27-03-2017 08:16 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |