Linkowanie czy ja to rozumiem? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Linkowanie czy ja to rozumiem? (/Temat-Linkowanie-czy-ja-to-rozumiem-145799) |
Linkowanie czy ja to rozumiem? - Anett1990 - 26-03-2017 15:17 Witam, juz wiele sie dowiedzialam na temat pozycjonowania i daleko zaszlam ale nurtuje mnie jedno pytanko! Chodzi mi dokladniej o linkowanie, wiadomka linkujemy na roznych przeroznych stronach 5-10 linkow dziennie na poczatek blablabla cala lekture znam. Zastanawia mnie jedna rzecz, czy warto robic tak ze jak mam konto na jakims forum i zaktualizuje profil z moim linkiem i np dodam jakiegos posta zeby w podpisie jeszcze sie pojawil wtedy jak rozumiem tez jest link dodatkowy. A co potem, zapominam o tym? Czy moge jeszcze codziennie wejsc na to forum i dodac jakis nowy post w innym calkiem temacie aby byl dodatkowy link? W jednym zdaniu chodzi mi o to czy warto miec 10 linków z jednego forum czy lepiej tak nie robic? Mam nadzieje ze dobrze to wyjasnilam jestem ciekawa ^^ RE: Linkowanie czy ja to rozumiem? - WhiteNigga - 26-03-2017 16:09 Jak jakies porządne forum i w tej samej tematyce co twoja strona, to nie zaszkodzi. RE: Linkowanie czy ja to rozumiem? - Anett1990 - 26-03-2017 17:28 A w przypadku jesli tylko ta pierwsza czesc jest dobrze ? Czyli porzadne forum ale niekoniecznie w mojej tematyce? Zaszkodzi bardzo? Albo zeby tak chociaz z 5 linkow i nie wiecej bylo z tego forum ^^ RE: Linkowanie czy ja to rozumiem? - kniew - 27-03-2017 14:04 zawsze lepiej jak profil z którego linkujesz wygląda naturalnie. czyli w przypadku forum- udzielasz się i piszesz posty. Linkowanie czy ja to rozumiem? - Artinesse - 02-03-2018 14:04 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |