![]() |
Gdzie promować pożyczki i kredyty pozabankowe? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Gdzie promować pożyczki i kredyty pozabankowe? (/Temat-Gdzie-promowac-pozyczki-i-kredyty-pozabankowe-145716) |
Gdzie promować pożyczki i kredyty pozabankowe? - Powel1112 - 23-03-2017 20:48 Jestem zarejestrowany w programie MyLead. Tam są programy, które płacą nawet 200 zł za lead/akcję. Najlepiej płatne są usługi finansowe i produkty pozabankowe. Nie wiem jednak gdzie promować te usługi. Uzyskanie odpowiedniej ilości wyświetleń na własnej stronie/blogu jest czaso i pracochłonne ,a na moim profilu na Facebooku mam niewiele znajomych. Z kolei promocja parabanków na forach finansowych jest zabronione jest zabronione. RE: Gdzie promować pożyczki i kredyty pozabankowe? - maniek250 - 23-03-2017 21:03 Cytat:Ej chłopaki powiedzcie jak robić w ch.. hajsu ale tak żeby nie było pracochłonne ![]() No bez jaj Gdzie promować pożyczki i kredyty pozabankowe? - mahuzz - 23-03-2017 22:28 Sam sobie odpowiedziałeś. Własna strona, fanpage, mailing. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Gdzie promować pożyczki i kredyty pozabankowe? - rachman - 24-03-2017 19:03 Realia są takie ze bez pracy nie ma kołaczy ![]() |