![]() |
100zł dziennie z sieci..? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 100zł dziennie z sieci..? (/Temat-100zl-dziennie-z-sieci-145648) |
100zł dziennie z sieci..? - Zeton1 - 22-03-2017 09:04 Cześć ! Nazywam się Krystian, mam 22 lata i zaczynam prowadzić dzienni pracy na tym forum. Jest to mój pierwszy dziennik tego typu, przyjmę każdą informację, która pomoże mi zarabiać w sieci ![]() Z biznesem tak naprawdę mam już lekkie doświadczenie. Pierwsza moja firma została zarejestrowana miesiąc po tym jak skończyłem 18 lat. Nic dużego, zwyczajny bar z fast-foodem, znałem się na tym bo pracowałem od małego, na wakacjach czy też weekendach. Z racji tego, że mieszkam w małej wiosce w malowniczych Bieszczadach, moim sezonem zarobkowym był przeważnie miesiąc maj-wrzesień, kiedy to tłumy turystów zaczynały napływać w nasze rejony. Jako dla osoby młodej, uczącej się w liceum zarobienie po opłatach, po opłaceniu pomocnika - około 10tys zł przez cały sezon, była to dość fajna kwota. Nie musiałem prosić mamę na bułkę do szkoły. Oczywiście był to ogrom wyrzeczeń. Moi rówieśnicy bawili się w weekendy podczas gdy ja zasuwałem często do 4-5 nad ranem ale chciałem to robić, zawsze byłem inny od pozostałych tylko nie wiedziałem, czy bardziej na plus czy raczej odwrotnie ![]() Gdy skończyłem szkołę, zdałem maturę, zaciągnąłem się do wojska. Było to moje marzenie od dziecka, w końcu za mundurem panny sznurem ![]() Po roku ciężkich przygotowań, zdanych kilku testach psychologicznych, po rozmowach w jednostce w Warszawie, nadszedł czas na ostatniego lekarza. Jeden, drugi, dzieci... Odwołałem się po raz czwarty i dalej nic ... Co mam na myśli? Otóż pan Doktor stwierdził, że jestem chorym człowiekiem i nie mogę być pod żadnym wypadku w wojsku. A wszystko przez dyskopatie bezobjawową, czyli jakaś tam narośl między czwartym a piątym kręgiem. Moje marzenia legły w gruzach, strasznie się podłamałem i postanowiłem zająć się biznesem. W tym celu we wrześniu 2016roku wyjechałem na nasze kochane wyspy ![]() ![]() Pierwszą moją inwestycją jaką mogłem zrobić w chwili obecnej, jest po prostu internet. Na początek zainwestowałem 600$ w TheAdsTeam oraz 200$ w skyllex. Obecnie prawdopodobnie NIE zainwestuje w TheAdsPRO chociaż wszystko sie okaże w tym tygoniu, ale napewno 1250$ leci do kolejnego programu WorldWideEarning - start 7 kwietnia ![]() Prowadzę ten dziennik dla siebie i być może dla osób w podobnej sytuacji jak ja. Mój cel to minimum 100zł dziennego stałego zarobku przez minimum 3 miesiące, wtedy będę mógł śmiało wrócić do polski i dalej się realizować Mam strone internetowa, z chęcią porozmawiam z kimś, kto pomoże mi promować się na wiekszą skale i zyskiwać nowych poleconych. Zapraszam do obserowania i komentowania ![]() https://www.theadsteam.com/ref/Kros22 100zł dziennie z sieci..? - Hybrid1990 - 22-03-2017 09:12 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |