![]() |
btcking.biz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: btcking.biz (/Temat-btcking-biz-145587) |
btcking.biz - jakubmulkowski - 20-03-2017 15:36 Plany: 200% AFTER 1 DAY Minimum: $30 Maximum: $3,000 Instant Withdrawal 500% AFTER 2 DAYS Minimum: $300 Maximum: $30,000 Instant Withdrawal 1000% AFTER 3 DAYS Minimum: $2000 Maximum: $50,000 Instant Withdrawal Procesory płatnicze: BTC Perfect Payeer Lite Bankwire Program, wnosząc po planach, wygląda na typowy scam. Dziwi mnie lekko fakt tak długiego okresu działania i pozytywne opinie na kilku monitorach gdzie potwierdzano wypłaty. Nie wróżę szaleństwa. Pozbieram jakieś resztki z innych programów podczas robienia reinwestycji i wrzucę na najniższy plan w ciągu najbliższych dni chyba że ktoś mnie uprzedzi to proszę się ładnie podzielić wynikami ![]() Jeżeli ktoś posiada jakieś sprawdzone info na temat programu pisać śmiało ![]() Pozdrawiam ![]() CZYSTY LINK REF LINK RE: btcking.biz - KiviKiviKivi - 20-03-2017 15:48 Trochę dziwnie to wygląda... prawie 12 mln USD straty? Niemożliwe. ![]() RE: btcking.biz - jakubmulkowski - 20-03-2017 16:20 Napisałem do supportu ale też czuję potężny scam. Chociaż co ma aktualny depozyt do całkowitych wypłat z programu? Chyba że coś źle zrozumiałem to mnie popraw. RE: btcking.biz - KiviKiviKivi - 20-03-2017 16:46 (20-03-2017 16:20)jakubmulkowski napisał(a): Chociaż co ma aktualny depozyt do całkowitych wypłat z programu? Chyba że coś źle zrozumiałem to mnie popraw. Jeżeli wypłaty przewyższają depozyt, to oznacza, że program generuje straty - innymi słowy, twórca programu nie zarabia. Dlatego też uważam, że to MOCNO podejrzane, bo nie wierze, że ktoś się z dobrego serca dzieli swoimi pieniędzmi. Nie zapominajmy, że to HYIP (piramida finansowa)! RE: btcking.biz - jakubmulkowski - 20-03-2017 17:25 Równie dobrze mogą nie dodawać do kalkulatora swojej prowizji? Nie bronie w żaden sposób i wiem że to ryzyko. RE: btcking.biz - KiviKiviKivi - 20-03-2017 18:29 O tym to nawet nie ma co śnić! Mam wrażenie, że nie do końca się zrozumieliśmy. RE: btcking.biz - jakubmulkowski - 20-03-2017 19:08 Też mi się wydaje że sie nie dogadaliśmy. Tak bywa w poniedziałki. Popatrzę na to przez najbliższe dni i zobaczymy czy warto coś wrzucać. btcking.biz - Hybrid1990 - 03-02-2021 12:10 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |