PayPal - powiązanie karty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: PayPal - powiązanie karty (/Temat-PayPal-powiazanie-karty-145574) |
PayPal - powiązanie karty - bogucjusz - 20-03-2017 08:42 Cześć wszystkim! W Internecie zarabiam już od dłuższego czasu, ale sprawom operacji finansowych zacząłem się przyglądać od niedawna i jeszcze nie wszystko ogarniam. Mam zweryfikowane konto PayPal, powiązany rachunek bankowy i karty. Interesuję mnie co tak praktycznie oznacza "powiązanie" karty z rachunkiem PayPal? Czy to będzie tak, że gdy zabraknie środków na karcie podczas transakcji, karta pobierze sobie pieniądze z PayPala? RE: PayPal - powiązanie karty - mikuss - 20-03-2017 09:08 To w drugą stronę działa. Jak nie masz środków na koncie paypal możesz zapłacić z karty jeśli na koncie do którego przypisana jest karta będzie odpowiednia suma, chyba że powiązana karta to karta kredytowa no to wtedy już na koncie nie musi nic być |