![]() |
Fake hacki a prawo - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Fake hacki a prawo (/Temat-Fake-hacki-a-prawo-145501) Strony: 1 2 |
Fake hacki a prawo - Rak - 17-03-2017 17:27 2 lata temu, gdy zaczynałem przygodę z sub sms założyłem stronę z fake haxami. Strona sobie siedzi w google, i dostałem niedawno taki komentarz: Cytat:Dzień dobry, za parę dni domena o adresie ********* zostanie zablokowana, a administracja strony w ciągu 14 dni dostanie wezwanie na Komendę Policyjną w swoim regionie. Domena ****** jest zrobiona bezprawnie oraz ma na celu wyłudzanie pieniędzy od osób trzecich. Mam się czego obawiać? ![]() RE: Fake hacki a prawo - radek0389 - 17-03-2017 17:39 "Domena jest zrobiona bezprawnie" ![]() RE: Fake hacki a prawo - Assasinoo - 17-03-2017 17:43 Nie masz się czego obawiać :| RE: Fake hacki a prawo - rachman - 17-03-2017 17:43 Komentarz? Znaczy na stronie? Olać. Policja jak już to wzywa konkretną osobę na słuchnięcie w charakterze podejrzanego lub częściej świadka - by nie móc "kłamać". Przejmował by m się oficjalnym wezwaniem z komendy lub info od administracji serwera a nie komentarzem pisanym prze nie wiadomo kogo... RE: Fake hacki a prawo - Rak - 17-03-2017 17:48 A co jeżeli pisał to rodzic jakiegoś dzieciaka, który był na komendzie? Fajnie, że chociaż przeprosił za utrudnienia ![]() RE: Fake hacki a prawo - $Kamil$ - 17-03-2017 18:24 Mi kiedyś ktoś napisał że ma ojca który pracuje w FBI i mnie namierzą GPS ![]() RE: Fake hacki a prawo - Bartek16611 - 17-03-2017 18:56 ,,Przepraszamy za utrudnienia'' AHAHAHHAHAHAH xDDD RE: Fake hacki a prawo - rachman - 17-03-2017 19:21 Cytat:za parę dni domena o adresie ********* zostanie zablokowanaNa kiego dylematy? Zablokują to się kapniesz że ktoś faktycznie działa w kierunku namierzenia. Proste... ![]() Cytat:Domena ****** jest zrobiona bezprawnieNie ma czegoś takiego jak "domena zrobiona bezprawnie". Nawet dorosły by takiej bzdury nie wymyślił... raczej... Cytat:Przepraszamy za utrudnienia.Osobiście jakbym chciał Cię przydybać to bynajmniej bym Cię nie uprzedzał tylko zgłosił gdzie trzeba i nie pisał o tym jak debil by nie dać Ci czasu na ukrycie części śladów... Hosting i domena zagraniczne? Zależy w jakim kraju ale na prośbę organów ścigania większość firm i tak wydaje dane "pacjenta" podejrzewam by nie psuć sobie opinii że zezwala na przestępczość u siebie. Nie wiem jak to się zwie ale chyba "offshore" czy jakoś tak nazywają niby anonimowe czy zezwalające na "różne" działania firmy ![]() RE: Fake hacki a prawo - Rak - 17-03-2017 20:00 Dzięki za odpowiedzi. Mnie się wydaje, że to konkurencja próbuje mnie wygryźć, przyznawać się, który to ![]() Gdyby mnie zamknęli to dam wam znać w tym temacie. O ile w pierdlu będę miał internet ![]() RE: Fake hacki a prawo - Captain - 17-03-2017 20:14 Było nie zarabiać w nieuczciwy sposób to teraz mógłbyś spać spokojnie. |