Czas przewalutowania i wypłaty na konto bankowe - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: Czas przewalutowania i wypłaty na konto bankowe (/Temat-Czas-przewalutowania-i-wyplaty-na-konto-bankowe-145361) |
Czas przewalutowania i wypłaty na konto bankowe - Szychax - 14-03-2017 11:43 Witam, W ostatni czwartek (09.03.17) dokonałem wypłaty poprzez przewalutowanie z dolarów na konto bankowe. Do dziś nie doszły mi pieniądze. I pytanie ile czasu trwa taki przelew? Tu pokazuje mi że transakcja zakończona w dzień wysłania pieniędzy a do tej pory nie doszły na konto. RE: Czas przewalutowania i wypłaty na konto bankowe - marcel_kk - 14-03-2017 11:48 Trwa to zazwyczaj 2 dni robocze choć zdarzało sie ze w trzecim dniu były zaksięgowane na koncie bankowym. Jak dzisiaj nie dojdą to pozostaje telefon na infolinie. RE: Czas przewalutowania i wypłaty na konto bankowe - Majka - 14-03-2017 11:58 Dzis dostaniesz. Czekaj cierpliwie. |