Automatyzacja zarabiania na adiphy.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Automatyzacja zarabiania na adiphy.com (/Temat-Automatyzacja-zarabiania-na-adiphy-com-145261) |
Automatyzacja zarabiania na adiphy.com - Qsyownik - 11-03-2017 20:56 Witaj Przedstawię ci dzisiaj poradnik dotyczący automatyzacji zarabiania na stronie adiphy Strona Adiphy umożliwia zarabianie przez polubienie danego artykułu. Podstawowe informacje
Według moich obliczeń pierwszą wypłatę jesteśmy w stanie zlecić już po 9 dniach, Dziennie 6 euro. Dowody wypłacalności znajdziemy tutaj Dowody Wypłacalności KROK PO KROKU Rejestrujemy się na stronie LINK REFERENCYJNY CZYSTY LINK Wykonujemy kilka testowych polubień artykułu aby zapoznać się z mechaniką działania strony. Przed polubieniem należy odczekać kilkanaście sekund, licznik znajduje się w prawym górnym rogu. Po upływie czasu klikamy łapkę w górę lub w dół ( nie ma znaczenia którą klikniemy) i wychodzimy z artykułu. Brawo właśnie zarobiłeś swoje pierwsze 0.01 euro ! I tutaj przechodzimy do sedna sprawy, nie każdemu się chce klikać 600 razy w artykuł i czekać kilkanaście sekund - też jestem w gronie "leniwców" i odpuściłbym sobie tę stronę gdyby nie mały przydatny programik Program nazywa się TinyTask i służy on do rejestrowania ruchów myszki i klawiatury. Nie jest on skomplikowany, myślę że każdy użytkownik tego forum będzie potrafił go obsłużyć, jeżeli jednak się mylę to zachęcam do wysyłania wiadomości prywatnych, odpowiem na każde pytanie dotyczące tego tematu. Link do programu ( SKAN )
Istnieje możliwość rozbudowania przychodów z tej strony przez VPS niestety nie mogę więcej o tym napisać ponieważ sam tego nie testowałem, Jeżeli ktoś ma doświadczenie w tym lub podobnym serwisie w kwestii zarabiania przez VPS zachęcam do wypowiedzi w komentarzu. Na zakończenie chciałbym napisać że jest to mój pierwszy poradnik na tym forum. Starałem się pisać zwięźle i na temat. Chętnie usłyszę słowa konstruktywnej krytyki. Za rejestrację na stronie z linku referencyjnego serdecznie dziękuje. Jeśli ktoś ma jakieś problemy związane z tą stroną bądź programem zachęcam do wysyłania zapytania w wiadomości prywatnej- Odpowiem na wszystkie pytania.
Pozdrawiam Qsyownik
RE: Automatyzacja zarabiania na adiphy.com - Hybrid1990 - 11-03-2017 21:06 http://zarabiam.com/Temat-5%E2%82%AC-dziennie-autopilot-144157 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |