Prośba o wsparcie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Prośba o wsparcie (/Temat-Prosba-o-wsparcie-145160) Strony: 1 2 |
Prośba o wsparcie - Sknerus McKwacz - 09-03-2017 15:23 Podjąłem decyzję o wyjeździe do UK, wszystkie informację zawarłem na stronie jednak dodatkowo napisze je tutaj: Link do zrzutki Tak jak w tytule, zamierzam wyjechać z tego kraju ponieważ mam dosyć wzajemnej nienawiści polaków do siebie. Zależy mi na jak najszybszym zebraniu środków ponieważ w każdym momencie polityka w Wielkiej Brytanii może się zmienić i nie będzie możliwości swobodnego wjazdu. Kwota którą zbieram jest mi potrzebna na pierwszy miesiąc życia i dojazd - dla osób zrzucających się przewiduję między innymi zaproszenia do UK na wakacje i opłacenie kosztów dojazdu. Wszystko jest do dogadania, kwota wydaje się wysoka jak na jeden miesiąc jednak dzięki takiej kwocie będę w stanie wynająć porządniejsze mieszkanie tak by później mieć możliwość załatwiania kwaterunku zrzutkowiczom, bądź osobom które będą chciały iść w moje ślady i opuścić nasz ukochany kraj. Link do zrzutki Wyjazd jak i późniejsze losy zamierzam publikować na blogu, razem z podziękowaniami dla osób które mnie wesprą. https://zrzutka.pl/g4s4bc RE: Prośba o wsparcie - maniek250 - 09-03-2017 15:27 Kolejny żebrak... RE: Prośba o wsparcie - Sknerus McKwacz - 09-03-2017 15:30 haha no dobra stały bywalcu - masz jakiś program partnerski bądź opcję by inaczej zrealizować ten cel? Jak nie to znajdź sobie jakiś cel w życiu i go realizuj bo takie wypowiedzi są zbędne RE: Prośba o wsparcie - selfie - 09-03-2017 15:32 @[Sknerus McKwacz] Miałbyś trochę godności. Cytat:zamierzam wyjechać z tego kraju ponieważ mam dosyć wzajemnej nienawiści polaków do siebie Dlatego pieniądze zbierasz wśród Polaków? Fuck logic. RE: Prośba o wsparcie - maniek250 - 09-03-2017 15:35 Mam tylko jedno pytanie, nie jest Ci wstyd ? ludzie tam zbierają na walkę z rakiem, na chore dzieci itp. oraz Ty zbierasz bo nie lubisz pracować RE: Prośba o wsparcie - Sknerus McKwacz - 09-03-2017 15:35 Bo nie definiuję tym wszystkich, napisałem że w późniejszym okresie mogę pomóc osobom które będą chciały wyjechać Nie jest to kwestia tego że nie chce pracować a zrzutki są na wszystko, oprócz chorych dzieci zbierają też na czynsz itd. a tak wgl.gdybym napisał że zbieram na chore dzieci to byś się dołożył? Chociaż jestem szczery w tej zrzutce a nie udaję że zbieram na chore dzieci na fikcyjną fundację (polecam zaznajomić się z tym tematem) RE: Prośba o wsparcie - selfie - 09-03-2017 15:46 Cytat:a tak wgl.gdybym napisał że zbieram na chore dzieci to byś się dołożył? Nie, nie dołożyłbym się, bo jeśli już wspieram to tylko sprawdzone fundacje. Cytat:Nie jest to kwestia tego że nie chce pracować To czemu nie pójdziesz do pracy i nie zarobisz? Albo nie weźmiesz kredytu? Już nawet nie skomentuje tego pierdololo o pomocy innym którzy by chcieli wyjechać i tak dalej. RE: Prośba o wsparcie - Sknerus McKwacz - 09-03-2017 15:50 Cytat:Już nawet nie skomentuje tego pierdololo o pomocy innym którzy by chcieli wyjechać i tak dalej.O dziękuję w takim razie że już przestaniesz RE: Prośba o wsparcie - szykiryki - 09-03-2017 15:53 Dlaczego sam nie zarobisz/zarobiłeś na wyjazd? Sytuacja polityczna w UK nie jest niepewna od wczoraj, a od dobrych paru miechów. I te parę miechów temu już powinieneś zakasać rękawy i iść na budowę, zarobić chociaż część tej kwoty na wyjazd. W UK i tak będziesz robił w podobnym fachu, więc można się wprawić. Pytasz o dobry program partnerski itp? Nie zauwazyłeś, ze to forum o zarabianiu w sieci? Tutaj jest encyklopedia wiedzy teoretycznej i praktycznej jak zarabiać, ale co kto lubi... RE: Prośba o wsparcie - Sknerus McKwacz - 09-03-2017 16:04 tak, wiem. Często śledzę forum, z niektórych rzeczy korzystam. Co do wyjazdu, kwota którą podałem nie jest na całkowite życie i jechanie za darmo tylko za koszty związane z wynajmem mieszkanie na które zawiera się przy przekazaniu kluczy wiele składowych. Poza tym skoro to forum ludzi sukcesu którzy zarabiają niesamowite kwoty przez internet to dlaczego nikt nie potrafi napisać konkretów - jestem otwarty na propozycję form zarobku z których mógłbym wycisnąć kasę na ten wyjazd |