Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
YouTube - nabicie lajków pod komentarzem? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: YouTube - nabicie lajków pod komentarzem? (/Temat-YouTube-nabicie-lajkow-pod-komentarzem-144964)

YouTube - nabicie lajków pod komentarzem? - Fsociety - 03-03-2017 09:11

Hejo,

Potrzebuje na szybko lajków dla mojego komentarza pod pewnym filmem na yt.

Polecacie jakieś strony gdzie można się wymieniać takimi lajkami?
(na zasadzie: ja nabijam komuś, a ktoś inny mi tak jak na YTmonster, lecz tam można tylko lajkować filmy a nie komentarze).
Jeżeli nie ma takich stron do wymiany to gdzie i za ile byłbym w stanie zakupić takie lajki?

Sprawa pilna! Dziękować za wszelką pomoc Wink

RE: YouTube - nabicie lajków pod komentarzem? - makecash - 03-03-2017 13:42

napisz na priv ile ci trzeba tych lajkow i daj jakis kontakt do sb

RE: YouTube - nabicie lajków pod komentarzem? - flown - 03-03-2017 13:44

Jakbyś miał baze kont do lajków to możesz zlecić napisanie takiego bota. Kiedyś orientowałem się ile by to kosztowało - wyceniono mi to na 300zł.
Co do stron do wymiany takich aktywności to nic takiego nie znalazłem, a wydaje mi sie, że zrobienie tego jest technicznie osiągalne i jakiś popyt na to też istnieje.

RE: YouTube - nabicie lajków pod komentarzem? - Fsociety - 03-03-2017 14:18

(03-03-2017 13:44)flown napisał(a):  Jakbyś miał baze kont do lajków to możesz zlecić napisanie takiego bota. Kiedyś orientowałem się ile by to kosztowało - wyceniono mi to na 300zł.
Co do stron do wymiany takich aktywności to nic takiego nie znalazłem, a wydaje mi sie, że zrobienie tego jest technicznie osiągalne i jakiś popyt na to też istnieje.

Niestety nie mam na to takiego budżetu, gdyż jest to jednorazowa akcja Wink

(03-03-2017 13:42)makecash napisał(a):  napisz na priv ile ci trzeba tych lajkow i daj jakis kontakt do sb

Napisałem na priva Smile

Temat nadal aktualny.

YouTube - nabicie lajków pod komentarzem? - Artinesse - 01-03-2018 21:14

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.