YouTube - nabicie lajków pod komentarzem? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: YouTube - nabicie lajków pod komentarzem? (/Temat-YouTube-nabicie-lajkow-pod-komentarzem-144964) |
YouTube - nabicie lajków pod komentarzem? - Fsociety - 03-03-2017 09:11 Hejo, Potrzebuje na szybko lajków dla mojego komentarza pod pewnym filmem na yt. Polecacie jakieś strony gdzie można się wymieniać takimi lajkami? (na zasadzie: ja nabijam komuś, a ktoś inny mi tak jak na YTmonster, lecz tam można tylko lajkować filmy a nie komentarze). Jeżeli nie ma takich stron do wymiany to gdzie i za ile byłbym w stanie zakupić takie lajki? Sprawa pilna! Dziękować za wszelką pomoc RE: YouTube - nabicie lajków pod komentarzem? - makecash - 03-03-2017 13:42 napisz na priv ile ci trzeba tych lajkow i daj jakis kontakt do sb RE: YouTube - nabicie lajków pod komentarzem? - flown - 03-03-2017 13:44 Jakbyś miał baze kont do lajków to możesz zlecić napisanie takiego bota. Kiedyś orientowałem się ile by to kosztowało - wyceniono mi to na 300zł. Co do stron do wymiany takich aktywności to nic takiego nie znalazłem, a wydaje mi sie, że zrobienie tego jest technicznie osiągalne i jakiś popyt na to też istnieje. RE: YouTube - nabicie lajków pod komentarzem? - Fsociety - 03-03-2017 14:18 (03-03-2017 13:44)flown napisał(a): Jakbyś miał baze kont do lajków to możesz zlecić napisanie takiego bota. Kiedyś orientowałem się ile by to kosztowało - wyceniono mi to na 300zł. Niestety nie mam na to takiego budżetu, gdyż jest to jednorazowa akcja (03-03-2017 13:42)makecash napisał(a): napisz na priv ile ci trzeba tych lajkow i daj jakis kontakt do sb Napisałem na priva Temat nadal aktualny. YouTube - nabicie lajków pod komentarzem? - Artinesse - 01-03-2018 21:14 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |