Bot do freebitco.in - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: Bot do freebitco.in (/Temat-Bot-do-freebitco-in-144952) |
Bot do freebitco.in - lolek95 - 02-03-2017 21:09 Hej, nie wiem czy było - ale udało mi się odnaleźć bota (przeglądarkowego) który gra za Nas na freebitco.in klasyczną progresją. 1) Zachęcam i polecam do zarejestrowania się z mojego REFA: LINK 2) Zbierz swoje darmowe BTC na starcie 3) Przejdź do zakładki "multiply bitcoin" Otwórz w przeglądarce okno developera. 4) Wklej ten kod: Kod: bconfig = { Zostaw włączoną przeglądarkę, a sam idź zrobić herbatkę RE: Bot do freebitco.in - Ripos - 03-03-2017 13:54 Skrypt działa, loteria ma to do siebie że trzeba mieć szczęście, lekko przerobiłem skrypt i 8x przegrałem w sumie jakbym grał na Twojej stawce to bym mógł grać dalej ;p RE: Bot do freebitco.in - ShuQi - 03-03-2017 19:49 Temat był juz poruszany, tak czy owak sie przegrywa, można trafić nawet 18, 22 razy zły kolor.. RE: Bot do freebitco.in - kleopatra69 - 08-03-2017 00:21 można nawet ponad 40 pod rząd ludziom się trafiało a zatem tyle razy ile było trzeba żeby kasę im wyciągnąć he |