Pre-order Poradnika Lead - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pre-order Poradnika Lead (/Temat-Pre-order-Poradnika-Lead-144912) |
Pre-order Poradnika Lead - doit00 - 01-03-2017 22:34 Jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie! Witam Tak ja można było się domyślić po badaniu rynku które przeprowadziłem parę dni temu w niedługim okresie na rynek wypuszczam poradnik na temat SMS PREMIUM w którym będzie 10 sposobów oraz strona w html potrzebna do jednego z nich! Postanowiłem że w dniu dzisiejszym wyjdzie pre-order i zaraz co nam to daje??? -Koszt(pre-order) to 30 zł a koszt po wyjściu poradnika to 50zł -Za każdą osobę która kupi z naszym kodem polecającym (pre-order) dostaniemy aż 16% -Za każdy dzień spóźnienia(planowana data wydania do 11 Marca 2017r. 23:59) otrzymuje 10 % zwrotu z kosztu poradnika! -Jeżeli poradnik zostanie ukończony wcześniej osoby posiadające pre-order otrzymają też go wcześniej! -Koniec pre-orderów to 8 Marca 23:59 Teraz trochę więcej o tym przedsięwzięciu: Poradnik będzie posiadać program referencyjny: -10% z zakupów osoby która zarejestruje się z naszym kod(ja wysyłam wasz kod po otrzymaniu wpłaty) [W TRAKCIE PRE-ORDERU 16% ] -Dla osób które polecą poradnik ponad 10 osobom SPECJALNE STAWKI NAWET DO 30% - Dodatkowo dla osób które zarejestrują się z mojego linku referencyjnego w którymś z programów SUB SMS będę starał się w miarę możliwości podsyłać nisze. PLANOWANA DATA STARTU ROZSYŁANIA PORADNIKA 11 Marca 2017r do godziny 23:59 Płatności: BTC (wrazie braku możliwości proszę pytać o inne) Formularz zakupu który wysyłamy na : gg: 61574462 lub na e-mail: [email protected] Formularz: Nazwa użytkownika: e-mail lub gg: Kod osoby która nam poleciała poradnik w przypadku braku takowej osoby nic tu nie wpisujemy) Po otrzymaniu takiej wiadomości podam adres BTC W razie jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu odpowiem na każde z nich! W razie jakich zmiań będę edytował ten post za tym: EDYCJA: - Pre-order Poradnika Lead - yazir - 01-03-2017 22:45 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |