![]() |
Nowości na stronie i uzupełnienie październikowe. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Thisbox.pl (/Forum-Thisbox-pl-103) +----- Dział: News (/Forum-News-105) +----- Wątek: Nowości na stronie i uzupełnienie październikowe. (/Temat-Nowosci-na-stronie-i-uzupelnienie-pazdziernikowe-14487) |
Nowości na stronie i uzupełnienie październikowe. - Krissu - 03-10-2010 10:08 Kilka informacji o nowych funkcjach serwisu.
Od kilku dni możecie oglądać pełne statystyki strony w menu po prawej stronie. Słowa kluczowe wrócą już za kilka dni z małą zmianą - będą warte 2 pkt. Kolejna edycja zagadek rusza od 5 października. Ostatnią edycję wygrał xdjneo. Dodaliśmy też nowy konkurs ZGADULA dla wszystkich użytkowników portalu. Dochód z smsów przeznaczamy na kolejne nagrody. Kolejne uzupełnienie odbędzie się formą rywalizacji w drugiej połowie października. Na nagrody uzbieraliśmy 5 tys zł. W tym miesiącu gra będzie polegała na dobrej pamięci. Więcej szczegółów podamy jak pojawi się trening, a wraz z nim rezerwacja nagród. Czyli kolejny restock przed nami! ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Kristek. RE: Nowości na stronie i uzupełnienie październikowe. - Wojtas100 - 03-10-2010 16:12 Wreszcie coś dla mnie może zgarnę jakąś fajną nagrodę. Myślę o PS2. RE: Nowości na stronie i uzupełnienie październikowe. - gumis96 - 03-10-2010 16:32 Mam nadzieje,że dozbieram do Samsunga Avilla,a jak nie to PS2. Dzięki za info. RE: Nowości na stronie i uzupełnienie październikowe. - omisiu - 05-10-2010 15:28 Może iPod będzie |