![]() |
Jaki portfel BTC inny nizz blockchain - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: Jaki portfel BTC inny nizz blockchain (/Temat-Jaki-portfel-BTC-inny-nizz-blockchain-144860) |
Jaki portfel BTC inny nizz blockchain - Hopekk94 - 28-02-2017 17:30 Jak w temacie. Za duze prowizje ostatnio mi zzera. rozumiem 1$ za 35$ ok ... Ale 94centy za wyslanie 7$? Szukam czegos lepszego ![]() RE: Jaki portfel BTC inny nizz blockchain - thomasward - 28-02-2017 17:31 Xapo RE: Jaki portfel BTC inny nizz blockchain - szymon1051 - 28-02-2017 18:21 Electrom i tam sobie możesz zam ustawić jaką opłatę chcesz dać, tylko w tools->prefence->fees->edit fees manually. (28-02-2017 17:30)Hopekk94 napisał(a): Jak w temacie. Za duze prowizje ostatnio mi zzera. rozumiem 1$ za 35$ ok ... To nie jest opłata za wartość BTC tylko za jego ilość w bajt danych który jest wysyłany do sieci. To jest płynne bo wszyscy chcą mieć od razu BTC na koncie i płacą o plus ileś do tego co inni zapłacili i tak cały czas ![]() Gdyby ludzie mogli trochę dłużej zaczekać, dawali mniejsze opłaty to z czasem opłata by spadła ![]() Jak chcesz online to zobacz https://www.coinbase.com/ dawniej korzystałem były małe lub zerowe opłaty. Teraz nie wiem jakie tam są, możliwe że zerowe bo mają giełdę BTC do USD i na tym zarabiają. RE: Jaki portfel BTC inny nizz blockchain - Makabrycy - 28-02-2017 18:42 polecam Coinbase.com póki co nie miałem z nim problemów ![]() RE: Jaki portfel BTC inny nizz blockchain - Wegen - 28-02-2017 18:52 Dochodzą mnie słuchy, że na coinbase ma być niedługo atak więc ja bym wolał się wstrzymać z robieniem tam konta. RE: Jaki portfel BTC inny nizz blockchain - Makabrycy - 28-02-2017 19:38 na takich portfelach nikt nie trzyma dużych sum btc, a zagrożenie atakiem tak jak wszędzie ... ![]() RE: Jaki portfel BTC inny nizz blockchain - szymon1051 - 28-02-2017 20:17 Na Coinbase jest ref że jak ktoś z tego refa kupi za 10 $ BTC to ty też co dostaniesz. A przynajmniej kiedyś był. https://bitcoin.org/pl/wybierz-swoj-portfel lista polecanych portfeli przez ludzi którzy zajmują się BTC. Nie widzę tam blockchain ![]() RE: Jaki portfel BTC inny nizz blockchain - moneygrabbing - 04-03-2017 21:11 Moim zdaniem bardzo dobrym portfelem jest Coinbase. Więc polecałbym Ci skorzystać właśnie z tego. Przejrzysty i wygodny w obsłudze, a do tego bardzo stabilny. No i ma bardzo przyjemną aplikację na androida ![]() RE: Jaki portfel BTC inny nizz blockchain - wilqu61 - 19-03-2017 11:09 Bardzo dobry polski porfel btc to 4coins.pl, używam go od dawna, żadnych problemów. RE: Jaki portfel BTC inny nizz blockchain - brombor - 19-03-2017 13:19 Ja korzystam z Coinbase do większych transakcji. XAPO - dużo kraników z nimi współpracuje Cryptonator - do drobnych innych kryptowalut niż BTC |