Kupie zarejestrowana karte sim (najlepiej Play) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Kupie zarejestrowana karte sim (najlepiej Play) (/Temat-Kupie-zarejestrowana-karte-sim-najlepiej-Play-144784) |
Kupie zarejestrowana karte sim (najlepiej Play) - Kacpersky12 - 26-02-2017 15:17 Jestem zainteresowany zakupem jednej karty Sim najlepiej z Play, aczkolwiek z innych sieci również może być. Proszę składać oferty pod postem albo na PW. Pozdrawiam, Kacper RE: Kupie zarejestrowana karte sim (najlepiej Play) - ged321 - 26-02-2017 15:37 Ile płacisz RE: Kupie zarejestrowana karte sim (najlepiej Play) - Kacpersky12 - 26-02-2017 15:46 A po ile sprzedajesz? 2 Kurde, sam nie wiem ile zaoferować. Widziałem na olx jakiś czas temu od groma takich ogłoszeń za ok. 20zł, ale wydaje mi się, że administracja postanowiła zrobić porządek z tymi ogłoszeniami. Proponuję 20zł + przesyłka RE: Kupie zarejestrowana karte sim (najlepiej Play) - staleczka134 - 26-02-2017 16:05 W playu zaplacisz 5 zl . Ale swoje dane. Naiwni ci co sprzedadza tobie karte . RE: Kupie zarejestrowana karte sim (najlepiej Play) - Kacpersky12 - 26-02-2017 16:35 Nie mam 18 lat, więc prawnie nie mogę jeszcze używać telefonu. Sam bym się bał sprzedawać, aczkolwiek ja zamierzam tylko normalnie użytkować numer telefonu RE: Kupie zarejestrowana karte sim (najlepiej Play) - aero2 - 26-02-2017 16:38 @[Kacpersky12] Cytat:Numer może zostać zarejestrowany na osobę, która skończyła 13 lat – wymaga to pokazania paszportu lub dowodu osobistego. Jeśli niepełnoletni użytkownik numeru pre-paid nie ma takich dokumentów, może zarejestrować numer z dokumentem dorosłego opiekuna prawnego. Numery używane przez osoby mające mniej niż 13 lat muszą zostać zarejestrowane na dorosłych. RE: Kupie zarejestrowana karte sim (najlepiej Play) - Kacpersky12 - 26-02-2017 17:11 O kurczę, to nie miałem pojęcia Kiedyś zadzwonili do mnie z jakąś ofertą i powiedziałem, że jestem właścicielem numeru, ale jestem niepełnoletni i nie chcę korzystać z żadnych promocji itp. Na to Pani odpowiedziała, że skoro jestem nieletni to nie mogę używać/ być posiadaczem numeru. Najwyraźniej wprowadziła mnie w błąd. Drugim powodem jest to, że nie chcę rejestrować numeru na swoje dane. Zawsze dbam o swoja prywatność. Jeśli ktoś jest zainteresowany sprzedażą karty chętnie zakupię. RE: Kupie zarejestrowana karte sim (najlepiej Play) - izaw94 - 28-02-2017 00:41 Musisz być pełnoletni aby związać się jakąś umową. Gdybyś chciał wziąć MIX, abonament - owszem musisz mieć 18 lat. Aczkolwiek kartę zarejestrować możesz na siebie od 13 roku życia. Pozdro Kupie zarejestrowana karte sim (najlepiej Play) - Coristo - 04-10-2017 19:53 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |