![]() |
Forumowy hyip-monitor - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Forumowy hyip-monitor (/Temat-Forumowy-hyip-monitor-144776) |
Forumowy hyip-monitor - frequu - 26-02-2017 11:54 Cześć, chciałbym stworzyć forumowy hyip-monitor, który będzie odzwierciedleniem Waszych pomysłów. Monitor będzie głównie utrzymywał się z reklam + 90% zysków przeznaczę na działanie tego forum. Jeśli będzie zainteresowanie opisę bardziej szczegółowo mechanikę monitoru.. Pozdrawiam. RE: Forumowy hyip-monitor - Zarobacha - 26-02-2017 16:41 Hej ![]() Nie wiem dokładnie co masz na myśli, i jak sobie wyobrażasz taki monitor, ale moim zdaniem, jakby wyglądał przejrzyście i były w nim zamieszczone wykresy wpłat/wypłat w formie wykresu liniowego + pod spodem czas trwania programu i ilość użytkowników(może też jakiś wykres?) to wyglądało by to całkiem przyzwoicie i na pewno byłoby pomocne. RE: Forumowy hyip-monitor - frequu - 26-02-2017 18:43 Nie ma rzeczy nie możliwych ![]() W skrócie widzę to tak: - płynny przejrzysty monitor - bardzo dużo informacji o programie ( czas trwania, kto zalozyl, na jakim serwerze, czy na tym serwerze nie stoi żaden inny hyip) - system lajkowania ( użytkownicy pozycjonują góra/dół dany hyip względem m.in.: wypłaty, wygląd, skrypt, pakiety etc..) i wiele więcej.. lecz potrzebuje waszych porad ![]() RE: Forumowy hyip-monitor - Zarobacha - 26-02-2017 18:51 W systemie lajkowania jeszcze możesz dodać szybkość działania ''supportu'' czy coś w ten deseń-przynajmniej moim zdaniem ![]() RE: Forumowy hyip-monitor - frequu - 26-02-2017 22:43 Jasne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Forumowy hyip-monitor - Zarobacha - 26-02-2017 23:23 Z supportem miałem na myśli, dodanie oceny działania supportu danego HYIP-a ![]() ![]() RE: Forumowy hyip-monitor - frequu - 27-02-2017 17:45 Zaczynam właśnie robić "okrój" strony mniej więcej co gdzie ma się znajdować. Na daniach mogę pokazać demo to by co niektórzy doradzili co zmienić ![]() |