![]() |
portfel bitcoin - jaki dane podać - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: portfel bitcoin - jaki dane podać (/Temat-portfel-bitcoin-jaki-dane-podac-144767) |
portfel bitcoin - jaki dane podać - elektryczna - 25-02-2017 23:39 Witam, chciałabym zainwestować kasę na jednej stronie. W możliwościach wypłat podali m. in. Wybrałam założenie konta bitcoin, nigdy z tym styczności nie miałam. Wybrałam blockchain. Teraz pytanie brzmi jakie dane mam podać w to miejsce, aby otrzymywać wypłaty? Szukałam odpowiedzi i nie jestem pewna, czy podaje się ten kod po kliknięciu na stronie blockchain "otrzymaj" ? pytam dla pewności, żeby potem nie było że kasa gdzieś zniknęła ![]() ewentualnie ktoś mi powie, która strona ma takie logo? ![]() Chodzi ogólnie, że przez portfel bitcoin? czy to jest jakaś konkretna strona? RE: portfel bitcoin - jaki dane podać - Pallado - 25-02-2017 23:53 Dokładnie, podajesz kod który wyskoczy po naciśnięciu otrzymaj ![]() RE: portfel bitcoin - jaki dane podać - espo - 26-02-2017 14:54 Dodam jeszcze, żebyś spojrzała czy nie skopiuje Ci się ten adres z jakąś spacją na końcu - czasami tak się dzieje. RE: portfel bitcoin - jaki dane podać - elektryczna - 26-02-2017 16:36 dziękuje za odpowiedzi jeszcze pytanie dotyczące tego loga: ![]() tu chodzi ogólnie o konto portfela bitcoin? czy to jest jakiś konkretny serwis? dodatkowo jeszcze pytanie mam odnoście blockchain, na tym serwisie nie ma możliwości sprzedaży bitcoin na pln lub wypłaty bitcoin w pln na konto? muszę założyć takie konto na innym serwisie, żeby mieć takie opcje? RE: portfel bitcoin - jaki dane podać - MilanFan - 26-02-2017 17:21 Chodzi ogólnie o konto portfela bitcoin. RE: portfel bitcoin - jaki dane podać - whereswally - 26-02-2017 23:26 Nie polecam trzymania BTC u kogoś. RE: portfel bitcoin - jaki dane podać - ImperatorP - 08-12-2017 12:51 Dokładnie... Tak jak poprzednik mówi... To zdecydowanie może nie być dobre rozwiązanie... Tak BTW... Czy uważacie, że ten portfel sprzętowy bitcoin będzie ok? |