portfel bitcoin - jaki dane podać - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: portfel bitcoin - jaki dane podać (/Temat-portfel-bitcoin-jaki-dane-podac-144767) |
portfel bitcoin - jaki dane podać - elektryczna - 25-02-2017 23:39 Witam, chciałabym zainwestować kasę na jednej stronie. W możliwościach wypłat podali m. in. Wybrałam założenie konta bitcoin, nigdy z tym styczności nie miałam. Wybrałam blockchain. Teraz pytanie brzmi jakie dane mam podać w to miejsce, aby otrzymywać wypłaty? Szukałam odpowiedzi i nie jestem pewna, czy podaje się ten kod po kliknięciu na stronie blockchain "otrzymaj" ? pytam dla pewności, żeby potem nie było że kasa gdzieś zniknęła ewentualnie ktoś mi powie, która strona ma takie logo? Chodzi ogólnie, że przez portfel bitcoin? czy to jest jakaś konkretna strona? RE: portfel bitcoin - jaki dane podać - Pallado - 25-02-2017 23:53 Dokładnie, podajesz kod który wyskoczy po naciśnięciu otrzymaj RE: portfel bitcoin - jaki dane podać - espo - 26-02-2017 14:54 Dodam jeszcze, żebyś spojrzała czy nie skopiuje Ci się ten adres z jakąś spacją na końcu - czasami tak się dzieje. RE: portfel bitcoin - jaki dane podać - elektryczna - 26-02-2017 16:36 dziękuje za odpowiedzi jeszcze pytanie dotyczące tego loga: tu chodzi ogólnie o konto portfela bitcoin? czy to jest jakiś konkretny serwis? dodatkowo jeszcze pytanie mam odnoście blockchain, na tym serwisie nie ma możliwości sprzedaży bitcoin na pln lub wypłaty bitcoin w pln na konto? muszę założyć takie konto na innym serwisie, żeby mieć takie opcje? RE: portfel bitcoin - jaki dane podać - MilanFan - 26-02-2017 17:21 Chodzi ogólnie o konto portfela bitcoin. RE: portfel bitcoin - jaki dane podać - whereswally - 26-02-2017 23:26 Nie polecam trzymania BTC u kogoś. RE: portfel bitcoin - jaki dane podać - ImperatorP - 08-12-2017 12:51 Dokładnie... Tak jak poprzednik mówi... To zdecydowanie może nie być dobre rozwiązanie... Tak BTW... Czy uważacie, że ten portfel sprzętowy bitcoin będzie ok? |