![]() |
Od zera do... santany? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Od zera do... santany? (/Temat-Od-zera-do-santany-144764) |
Od zera do... santany? - santana - 25-02-2017 22:31 Cześć, jestem nowy na forum. Przeglądam je od około tygodnia pochłonąłem parę(naście) poradników, no to sobie myślę - czas zacząć. Wstęp Mam 25 lat, sporo pomysłów, jestem kreatywny i jak się uprę to dopnę swego. Ale moją największą wadą jest prokrastynacja, z która zaciekle walczę. A przeszkodą czas, mam dwie prace i niewiele czasu wolnego. Ale miejmy nadzieję, że w niedalekiej przyszłości zostanie tylko jedna "praca" ![]() Dlaczego założyłem ten temat? Szczerze? Żebym miał czym walczyć z moim nałogowym odkładaniem wszystkiego, no i do notowania progresu albo regresu ![]() Dlaczego chcę zarabiać przez internet? -zarobki uzależnione od własnego wkładu i ciężkiej pracy; -chcę spróbować czegoś nowego; -motywują mnie sumy uzbierane przez ludzi zarabiających w taki sposób; -lubię sam decydować: co, gdzie, jak i z kim... chociaż zdarzały się pewne wyjątki co do ostatniej reguły ![]() Co planuję osiągnąć? Chce ustanawiać sobie małe kroczki, odnosić sukcesy jak i porażki. Uczyć się głównie na czyichś błędach - wyciągać wnioski i usprawniać to co tego wymaga. Na początek chcę zarobić jakiekolwiek pieniądze, powiedzmy 10 zł. z racji tego, że zamierzam działać na CPL to ~2 leady. Myślę, że to całkiem fajny cel. Na pewno da mi ogromną satysfakcję i kopa do działania. Jakby ktoś przypadkiem zabłądził i trafił tu, na moje wypociny to zostawcie coś po sobie. Od hejtu po feedback. (prawie) Wszystko przygarnę ![]() PS: Zamierzam spamować na czatach, forach, facebookach. Opinie o programach Partnerskich w tych kręgach byłyby bardzo pożądane. RE: Od zera do... santany? - mahuzz - 25-02-2017 22:40 Powodzenia! ![]() Jeśli chodzi o serwisy to kluczem są testy każdego po kolei - znajdź mój dziennik - już prawie rok a ostatnie posty to właśnie o testach serwisów ![]() Pozdrawiam! RE: Od zera do... santany? - santana - 25-02-2017 22:52 Oho, 20 wyświetleń 1 odpowiedź. Konwersja nawet, nawet ![]() Dzięki! Już patrzę. RE: Od zera do... santany? - TMH - 25-02-2017 23:27 Dodane do obserwowanych ![]() ![]() RE: Od zera do... santany? - santana - 25-02-2017 23:47 Dokładnie tak robię, w poprzednim tygodniu zapisałem sobie tak parę pomysłów na niszę. A tu autobusem jechałem, a tu do sklepu szedłem, tu z pracy wracałem - i nagłe olśnienie. Szybciutko wyjąłem telefon i cyk. Zapisane ![]() Dzięki za rade! RE: Od zera do... santany? - Captain - 26-02-2017 06:17 Powodzenia ![]() RE: Od zera do... santany? - trybulski - 26-02-2017 18:26 Powodzenia. Tylko z tym spamowaniem ![]() ![]() RE: Od zera do... santany? - santana - 26-02-2017 20:06 O to się nie martw. Tutaj będzie tylko i wyłącznie high quality content ![]() RE: Od zera do... santany? - adamcio99922 - 26-02-2017 20:29 Nie nauczysz się na czyichś błędach ![]() Mówisz, że nie masz czasu... Zagadka dla Ciebie... Są 2 dni w roku wciągu których nie masz na nic wpływu oraz nie zrobisz nic. Co to za dni? |