Problem z telefonem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Problem z telefonem (/Temat-Problem-z-telefonem-144712) |
Problem z telefonem - k4rol - 24-02-2017 17:51 Moja mama posiada Lg L2. Telefon nie chce się włączyć, tz. włącza się tak jak jest na początku, widnieje jedynie logo i tak cały czas. Moim zdaniem nawalił system-android. Myślę, że muszę wgrać od nowa androida. Wypowiedzcie się na ten temat, gdyż pierwszy raz spotkałem się z tą sytuacją i nie mam pojęcia co zrobić. Co najlepiej w tym wypadku wykonać ? RE: Problem z telefonem - Adriano42 - 24-02-2017 18:09 Zadaj pytanie może na jakimś forum poświęconym smartfonom etc. Większa szansa że ktoś kto zna się na rzeczy Ci pomoże. Od siebie dodam że miałem tak samo po aktualizacji androida w telefonie marki Samsung. Więc bardzo możliwe że masz rację. RE: Problem z telefonem - k4rol - 24-02-2017 18:37 (24-02-2017 18:09)Adriano42 napisał(a): Zadaj pytanie może na jakimś forum poświęconym smartfonom etc. Większa szansa że ktoś kto zna się na rzeczy Ci pomoże. Taki miałem zamiar, lecz pierw myślałem, że tu ktoś mi pomoże |