Skrypt do strony PHLp - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: Skrypt do strony PHLp (/Temat-Skrypt-do-strony-PHLp-144694) Strony: 1 2 |
Skrypt do strony PHLp - doit00 - 24-02-2017 10:50 Witam posiadam skrypt w języku php po wrzuceniu go na stronę wyswietla mi sie tylko to co jest w pliku index html w formacie PHP? Ktos ma jakis pomysl co to może być? RE: Skrypt do strony PHLp - doit00 - 24-02-2017 12:23 W tytule błąd powinno byc php Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka RE: Skrypt do strony PHLp - imanust - 24-02-2017 12:30 Nie bardzo rozumiem pytanie RE: Skrypt do strony PHLp - Maro - 24-02-2017 12:34 Jak masz skrypt php i wrzucisz go do pliku index.html to nie zadziała Wrzuc do pliku index.php i wtedy zadziała ale index.html usun lub zmien nazwę z indexa ponieważ bedzie pierw ci htmla odpalało RE: Skrypt do strony PHLp - doit00 - 24-02-2017 12:34 Chodzi to ze zakupilem skrypt i po wrzuceniu na strone wszystkie pliki jest widac tylko czesc tak samo jakbym wrzucił sam plik index html w formacie php Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka RE: Skrypt do strony PHLp - imanust - 24-02-2017 12:38 Cytat:Chodzi to ze zakupilem Cytat:wszystkie pliki jest widac tylko czesc tak samo Gdzie rzucasz te pliki? Na serwer który obsługuje php czy lokalnie na komputerze? Wyślij jakiś screen, cokolwiek RE: Skrypt do strony PHLp - doit00 - 24-02-2017 12:40 Na serwer przez fillezilla Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka Do ftp Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka Jak bede w domu to podesle Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka Znaczy sie błąd napisałem index.php chodziło postaram sie jaśniej wytłumaczyć kupiłem skrypt i tam jest między innymi plik index.php ( index.html tez jest ale tam nic nie ma) sa tez foldery images itp i jak wrzuce wszystko na stronę to wyswietla sie tylko to samo co jak wrzuce tylko index.php Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka RE: Skrypt do strony PHLp - rachman - 24-02-2017 14:43 Rzuć screeny bo nie idzie zrozumieć o co Ci chodzi... Wyświetla Ci kod strony? Czy o co kaman? Sprawdź do pewności którą wersję PHP masz aktywną na serwerze i czy aby ten skrypt nie jest dla nowszej wersji lub dużo starszej - czasami jeśli korzysta z jakichś funkcji może się kaszanić wtedy... RE: Skrypt do strony PHLp - doit00 - 24-02-2017 14:46 Okey sprawdze to Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka RE: Skrypt do strony PHLp - rachman - 24-02-2017 14:48 Jak się okaże że skrypt jest dla nowszej/starszej wersji PHP to w dobrych hostingach masz możliwość ręcznie zmiany wersji z poziomu panelu administracyjnego wersji. No chyba że o coś innego biega ale to musiałbyś screena wrzucić co wyświetla i dokładniej opisać wtedy się pomyśli |