Nie działające ankiety - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Nie działające ankiety (/Temat-Nie-dzialajace-ankiety-144661) |
Nie działające ankiety - skarbus123 - 23-02-2017 17:40 Witam mam problem ze kwalifikacją do jakichkolwiek ankiet na stronkach typu PTC. Słyszałem o jakiejs konfiguracji VPNA? Ale nie mogę nigdzie znaleźć więcej info :/ Proszę o jakieś wskazowki, z góry dzięki RE: Nie działające ankiety - Bitu - 24-02-2017 03:00 Co to znaczy problem z kwalifikacją? Od razu cię wyrzuca z ankiety czy nie dostajesz ich w ogóle? Jak masz wypełniony profil ankietowy? RE: Nie działające ankiety - skarbus123 - 24-02-2017 18:36 no wypełniam profil i wyskakuje wiadomość że nie mają żadnych dostępnych dla mnie ankiet :/ RE: Nie działające ankiety - Bitu - 25-02-2017 16:05 To znaczy, że nie mają żadnych dostępnych dla ciebie ankiet. Wiele zależy od tego, JAK wypełniasz profil. |