obstawianie meczy piłki nożnej/esport za bt - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: obstawianie meczy piłki nożnej/esport za bt (/Temat-obstawianie-meczy-pilki-noznej-esport-za-bt-144638) |
obstawianie meczy piłki nożnej/esport za bt - kyggo176 - 22-02-2017 22:39 Elo Polecicie legalnegp buka na którym moge obstawiać mecze w esporcie i piłce nożnej za bitcoiny? RE: obstawianie meczy piłki nożnej/esport za bt - Makabrycy - 23-02-2017 00:31 w Polsce nie ma buka za BTC, jest kilka w sieci np onehash, nitrogen, betballer, planetofbet. RE: obstawianie meczy piłki nożnej/esport za bt - Assasinoo - 23-02-2017 01:02 Bukmacher z mojej sygnaturki ma bogatą ofertę zakładów, kursy bardzo podobne do Bet365, wypłaty natychmiastowe, oczywiście gramy tylko w Bitcoinach. RE: obstawianie meczy piłki nożnej/esport za bt - kyggo176 - 23-02-2017 06:24 Bezpieczne jest obstawianie w zagranicznych w btc? Chodzi mi o kwestoe prawne czy bd miał problemy. RE: obstawianie meczy piłki nożnej/esport za bt - Assasinoo - 23-02-2017 12:24 W Polsce legalnie można grać tylko w bukach typu forbet, STS, fortuna, totolotek i jeszcze jakiś, posiadające 12% podatku obrotowego, to znaczy stawiasz 100 zł i na start państwo bierze Ci 12%, więc stawiasz tak naprawdę 88 zł, ciężko być na + z takim ciężarem na start, większość graczy mimo zakazów gra u "nielegalnych" zagranicznych bukmacherów, stosując portfele internetowe jest to dosyć bezpieczne, tutaj grając w bitcoinach jest to jeszcze bardziej bezpieczne, bo w samym serwisie nie podajesz żadnych danych osobowych, dokumentów jak skan dowodu itp, jedyne co podajesz to email, hasło i tyle. Bitcoin też jest na pewno bardziej anonimowy niż konto bankowe. RE: obstawianie meczy piłki nożnej/esport za bt - kyggo176 - 23-02-2017 13:41 Podobno cloudbet nie wypłaca :/ gostek na fb pisał ich że caly czas ma pending co powiecie o loot.bet? RE: obstawianie meczy piłki nożnej/esport za bt - Assasinoo - 23-02-2017 17:07 (23-02-2017 13:41)kyggo176 napisał(a): Podobno cloudbet nie wypłaca :/ gostek na fb pisał ich że caly czas ma pending co powiecie o loot.bet? Kompletna bzdura... Cloudbet wypłaca natychmiastowo, pod warunkiem, że wszystkie Twoje depozyty mają minimum 1 potwierdzenie transakcji. Obracałem tam odpowiednimi sumami i nigdy nie miałem problemów z wypłatą, ogólnie może daj sobie spokój z graniem bo nie sądzę byś był odpowiednio doświadczony i możesz tylko niepotrzebnie stracić :| obstawianie meczy piłki nożnej/esport za bt - Artinesse - 25-02-2018 14:45 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |