Jak w programie Facebook Automatów masowo dodać do swojej grupy z innej grupy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak w programie Facebook Automatów masowo dodać do swojej grupy z innej grupy (/Temat-Jak-w-programie-Facebook-Automatow-masowo-dodac-do-swojej-grupy-z-innej-grupy-144614) |
Jak w programie Facebook Automatów masowo dodać do swojej grupy z innej grupy - helix - 22-02-2017 16:32 Korzystam z programu facebook automation i jak dołączę do innej grupy i będę chciał masowo dodać wszystkich do swojej grupy bo próbowałem skryptem to kilka kont mi zablokowali.Proszę o szczegółowe instrukcje RE: Jak w programie Facebook Automatów masowo dodać do swojej grupy z innej grupy - Toskan - 22-02-2017 16:46 Juz ci ktos kiedys pisal. Nie ma takiej opcji 'przeniesienia' z grupy do grupy. RE: Jak w programie Facebook Automatów masowo dodać do swojej grupy z innej grupy - helix - 22-02-2017 17:00 A do fanpage jak masowo dodać znajomych z innych kont RE: Jak w programie Facebook Automatów masowo dodać do swojej grupy z innej grupy - Hopekk94 - 22-02-2017 17:07 Helix juz Ci pisakem masz kurw google No nie moge po 10 razy w roznych tematach ci pisze a tu jak do sciany Masz tu link. Szukanie zajelo mi cale 30 sekund na TELEFONIE by znalezc w google http://zarabiam.com/Temat-Masowe-zapraszanie-znajomych-do-polubienia-fanpage-82537 Boze ale mnie tacy ludzie irytują RE: Jak w programie Facebook Automatów masowo dodać do swojej grupy z innej grupy - helix - 22-02-2017 17:51 To przeglądałem ale myślałem że może coś innego i dzięki za cierpliwość dla mnie ja ciężko kupuje ale już wiem RE: Jak w programie Facebook Automatów masowo dodać do swojej grupy z innej grupy - helix - 22-02-2017 19:08 Nie działa ten kod RE: Jak w programie Facebook Automatów masowo dodać do swojej grupy z innej grupy - GaaraP - 22-03-2017 23:09 Poszukaj skryptów na necie. Jak w programie Facebook Automatów masowo dodać do swojej grupy z innej grupy - Artinesse - 02-03-2018 14:04 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |